Everybody it's time to party


Måste uppdatera en gång till idag. Wow, ge mig en applåd tack. Haha

Anledningen till att jag uppdaterar ännu en gång idag är för att jag kollade igenom min mobil bland anteckningarna och så hittade jag ett roligt citat från Sofie, vilket lyder såhär:

"Mamma, vill du höra en rolig historia?
Eller den är inte rolig och det är ingen
historia heller för den delen.."

Haha skrattar åt det fortfarande. Säkert ingen annan som gör det men jag bryr mig inte precis.

Aja, ska borsta mina tänder och snart gå och lägga mig.
Natt!


Just say that you need me


Hm, vad ska detta inlägget nu handla om? Jadu, det jag hade tänkt skriva om idag är heller inget vettigt utan med en lista på vad jag vill göra i mitt liv innan jag dör och måste brännas upp och bergavas med alla mina nära och kära som också har avlidit.


- Vara i alla kontinenterna
- Göra en roadtripp genom Usa
- Göra en riktigt god gärning
- Jobba inom vården
- Festa rejält på min student (höh,kommer jag ju lyckas med nästa år)
- Skämma ut mig rejält en gång
- Gå på kinesiska muren
- Åka Sverige runt

Okej, jag borde fundera ut fler punkter. Just nu är det en helt meningslös lista ^^ men jag får ju hoppas på att jag kan finslipa den lite halvt då och då när jag väl kommer på något vettigt att skriva på den. Är det någon som har något förslag om vad man kan göra?

Och en sak till, när räknas det att man har varit jorden runt?

yeye, Nu ska jag sluta pladdra. Filmen börjar ju snart. Yey.
Tjingeling!

Saknar det amerikanska landet




Pretend that you love me



uh, nu kommer ännu ett meningslöst inlägg. Kl börjar ticka mot sängdags men först ska jag se klart på "Sagan om de två tornen" som slutar halv ett. Innan när jag låg och tittade på filmen kände jag mig lite halvt lycklig, varför vet jag inte. Men jag låg där och log för mig själv. Fast det gick över igen rätt snabbt. Den känslan vill jag ha oftare, det kändes bra. Men men, jag får väl vänta tills känslan kommer tillbaka. Hoppas de blir snart, för vill må bra och känna mig lyckad med saker och ting som jag gör och kännas att jag finns till för en mening och inte bara är osynlig. Hm, grunden till detta tror jag är att jag måste förbättra på mitt självförtroende och tro mer på mig själv. Jag måste ge mig ut och leva livet nu medan jag fortfarande är ung. Man kan ju hoppas att det kommer ändra sig snart men vi får väl se. Avundsjukan måste också förvinna för att jag ska kunna glädja mig åt det jag har och inte bara se på det jag inte har.

Äeh nu har jag babblat för mycket igen.
Natt!



Svar


Svar på Ronjas kommentar på förra inlägget:

Det är inte så svårt. Man har typ 10 uppgifter att räkna och varje tar mellan 5-10 minuter fast vissa går lite fortare och andra går lite (läs mycket) segare. Och har man en lektionstid på 1 h och 15 min där läraren går igenom ett avsnitt mellan 20-40 min så återstår det mellan 35-55 min. Sedan innan man räknar uppgifterna måste man läsa igenom avsnittet för att förstå allt lite bättre och det tar sin lilla tid det också. Och om min matte inte är helt fel så räcker inte tiden till och man måste räkna hemma om man ska vara ikapp där läraren är. ^^

Kände bara för att svara här just för att öka mina inlägg lite mer. höhö.

Nattifnatt!

A perfect game to play


Dagen har varit rätt okej idag. Har gjort lite fysik och matte, känns illa att nästan redan ligga efter i fysiken. Men eftersom jag har varit duktig idag så har jag kommit ikapp på alla uppgifter i alla fall. Eller ja, nästan alla. Vissa förstod jag inte hur jag skulle göra men hade jag suttit lite längre med uppgifterna kanske jag hade klarat av det. Vem vet?

Annars har jag bara lekt med Ina idag. Haha mycket slapp och en runda i Dalby blev det. Trevligt med lite Ina-besök eftersom vi knappt har träffats under sommaren. Men det ska det bli ändring på nu.

Okej, jag behöver lite hjälp med en sak. Bör jag köpa en liten "blogg"dator (inte för att jag ska blogga mer än vad jag gör utan jag ska bara ha med den till skolan så att man slipper gå och leta efter lediga datorer i skolan) eller ska jag spara pengarna som jag har tjänat under sommaren? Kan inte riktigt bestämma mig.

Tjingeling!

Haha, vet inte vad bilden har med saken att göra

Jag har aldrig förstått mig på någon


Jag satt och tänkte idag. Hur stor man känner sig bara för att man precis har börjat sista året på gymnasiet och att man är äldst på skolan. Jag har förändrats ganska mycket under sommaren vilket jag tror mest är p.g.a jobbet, eller man kanske ska säga tack vare jobbet? Jag har inte riktgit bestämt mig än. Jag kommer ihåg när man skulle börja första året på gymnasiet. Man kände sig mogen och stor bara för att man började på gymnasiet, det var ju något helt nytt. Man fick gå kurser och man läste svårare ämnen och allt det där. Man kände sig stolt över att man hade klarat av att komma in på den linjen man hade valt i förstahandsval. Man tyckte även att de som gick i nian när man hade börjat i ettan att de var små, att man var mycket bättre än dem.  Haha, man kände sig som sagt jättemogen.

Det var kul, allt var nytt, man skaffade nya vänner när man började. Det är fortfarande kul att gå i skolan, det finns så mycket att se framemot nu sista året. Balen,studenten, resor ja, rätt mycket faktiskt. Varje dag som går nu är den sista gången man upplever den dagen. Sista gången man börjar kl 13.00 med upprop, sista gången man har haft första veckan i skolan. Det kommer bli sista jullovet,sista höstlovet och nu har man redan haft sista sommarlovet. Fast det beror på vad man väljer efter att man tagit studenten.

Det jag ville komma fram till egentligen i detta inlägg var att jag ville säga att det är roligt att se alla ettor i skolan. De tror att de är stora och mogna, vissa är det kanske det vet jag ju inte men ändå. De har antagligen samma känsla i skolan som jag hade när jag började.  De kommer nog inse när de börjar trean att de inte alls var så stora och mogna när de började ettan, precis som jag har gjort. Det är nu jag börjar ta mer ansvar och försöker tänka på vad jag gör. För varje val jag gör spelar stor roll i framtiden och jag tror inte alla tänker på det alltid. Man tar bara det som är bäst för stunden och hoppas på att det blir bra sen.

Haha detta inlägget blev nog lite flummigt men ja, ni överlever väl? Jag kan åtminstone bjuda på en bild!
Tjingeling!

sakna

Long time ago


Det var ett tag sedan man skrev. Och nu kommer ännu ett onödigt inlägg. Skulle bara skriva lite med tanke på att jag bytt ut headern. Hiss/diss ? Får väl nöja mig med den än så länge, tills jag har lite mer bilder på mig själv som jag INTE har tagit själv. Det är så tråkigt med ego-bilder nuförtiden. Eller det är roligt att ta, men man vill ju gärna inte visa dem. Haha. Sen blir bilderna nästan aldrig bra att använda till headern om man har tagit på sig själv. Jaja, nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Kommer bli naaajs!

Tjingeling!

RSS 2.0