It feel so good


Illa, nu blev det ett litet uppehåll igen. MEN det beror på att jag har varit trött och att jag har spelar Overlord förmycket. Har dock fastnat nu och vet fan inte vad jag ska göra. Får be Ina om hjälp en vacker dag. haha.

Gick faktiskt upp kl 06.00 en LÖRDAG. Kommer nog inte hända igen på länge, men vad gör man inte för pengar? Att jobba idag gick faktiskt ovanligt fort och man har alltid trevligt sällskap där. Det gillar vi starkt.

Just nu sitter jag och läser på en hemsida där folk har skickat fel sms. Riktigt roligt och sorligt måste jag säga. Vet själv hur det känns när man skickar till fel person. Men det nämner vi inte här och nu. Fast ronja, du borde veta. EHEHEHE. Sidan heter fresten Felsms.com. Så kika in om ni inte har något vettigare för er.

BTW min nya mening är:
"It's good to be bad, but it's better to be evil"
Gillar den starkt.

Jaja, det är dags att gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon så att man kan gå upp i tid och lägga sig i tid. Det är ju trotts allt söndag vilket innebär att det är måndag dagen efter och då är det jobb som gäller.

Nattifnatt och sov gott!

Little darling


JULAFTON!
Yeah, fast det känns dock inte som det. Kändes inte så igår heller när jag hade slutat jobba. Detta känns som en vanlig lördag, fast det är torsdag.. Äeh ni förstår vad jag menar. Nu är jag ledig från jobbet två dagar. Skönt. ska verkligen sova ut.

Såg sista avsnittet av mysteriet på greveholm imorse. VAD JAG ÄLSKAR DEN JULKALENDERN. Nu kan jag även spela hela slingan utantill och nästan perfekt. HAHA GEEEEK!

Jag vill att det ska bli mörkt ute. Då får jag nog lite mer julstämning. Ska nog ta lite foto senare, speciellt på julklapparna.

Ja, ska äta lunch nu. Tjingeling och god jul på alla :D!



Äta,jobba,sova,dö..


det är det som är meningen med livet.

Men nu ska jag inte snacka om det. Utan bara uppdatera lite fort eftersom jag såg att det var ett tag sedan senast (1 vecka och 2 dagar).

Det som har hänt är:
skolavslutning.
träffade ronja och blev smittad (men det var det värt minsann)
började jobba.
fika hos mika.
sista minuten-julklappsinköp.

Alltså inte så mycket. Det ända som har varit jobbigt är att jobba. höhö, fast det som är värst är att gå upp kl 06.00 på morgonen. Usch usch, det gillar vi inte.

Men något vi gillar är att det är julafton imorgon. Mamma har lagt upp en plan för hela dagen så jag ska försöka hinna blogga en liten stund innan vårt "datorförbud" börjar. Ja, det kommer nog bli trevligt imorgon.

Hm inlägget blir inte så långt men det får ni stå ut med. Som sagt, ska försöka uppdatera något imorgon.
Tjingelign och sov gott sen (för det vet jag att jag kommer att göra, och så blir det sovmorgon ♥)


Har kanske användt bilden innan men vem bryr sig :D?



Marionettes


Blev ingen uppdaterning i lördags. Ingen igår heller för den delen, men det beror dels på att mitt internet bara lägger av ibland och för att få det att fungera så måste jag starta om rotern.

Men men, nu uppdaterar jag iallafall. Helgen bestod av att fira Sofie. Trevligt trevligt. Efter det var det Lucia movienight. Jag rekommenderar er att INTE se "Sin Nombres". Helt meninslös film om jag får säga min åsikt.

Jaja, det är iallafall sista veckan nu i skolan vilket alla antagligen redan vet. Har bara företagsekonomiprovet kvar och läxa tills imorgon, sen är det inte mycket mer. I och för sig måste jag skriva fysiklabbar men det kan jag ta nu under lovet.

Hm,jag har inte mycket mer att säga. Tänkte snart lägga mig i sängen och titta på "Ullared". Efter det tror jag det var en film jag ville se men vad den hette kommer jag inte på.

Tjingeling. Skriver antagligen något imorgon också. Hoho.


En charmig bild minsann! höhö



Early morning


Inte för att jag skriver tidigt men vaknade runt 07.20 imorse. INTE kul kan jag säga, i och för sig så slumrad jag till lite halvt hela tiden men det var ingen bra sömn. När jag sedan gick upp så märkte jag att jag hade blivit snuvig under natten. Det gillar vi heller inte.

Idag är det då mammas födelsedag, HURRAY! Dock firade vi henne med släkten tillsammans med pappa i torsdags så idag är det bara familjen som firar under dagen. Tyvärr inte på kvällen eftersom hela familjen ska på skilda håll. Fast det gör nog inte så mycket. Mamma har redan fått sina presenter och hon verkade glad över dem.
Snart (vilket menas med ca 3 h) ska jag till Sofie och fira henne eftersom hon fyller år imorgon. Som jag har nämnt innan är December fullspäckat med födelsedagar. Haha. Men det är bara trevligt för December är en av mina favoritmånader.

Ja, nu ska jag värma upp min pizzabit och sätt mig och titta på mysteriet på greveholm del 12. NAJS.

Kanske tar en liten uppdatering nu innan jag sticker till Sofie.
Tjingeling!


bjuder på en bild på mig och mamma :) (detta var i början av 2007)



I got a feelning


Får uppdatera nu innan dagen/kvällen är slut. Måste säga att det känns skönt att det är fredag idag. VÄLBEHÖVT. Men det har inte hänt så mycket idag, endast skolan och sen slapp hemma. Skönt det också, bara ta det lugnt och inte hitta på något speciellt. SEN kan man ju ha på sig de fula men ack så sköna kläderna också. haha!

Jag satt innan och tänkte tillbaka till förra året. Tänk att för ett år sedan var vi i Usavid den här tiden. Jag vill verkligen tillbaka. Hade varit underbart att åka till Usa igen men det händer kanske någon gång i framtiden. Man kan ju allt hoppas.

Hm jag har verkligen inte mycket att uppdatera om idag. Kan ju nänma att det är lucia movinight imorgon och det gillar vi. Vi fick superbra platser!

Juste jag fick även mitt antsällningskontrakt idag. Lönen såg lovande ut. En höjning med ca 800 kr i månaden. Verkligen inget man tackar nej till!!

aja nu ska detta inlägget inte bli så långt så jag slutar att berätta onödiga saker.
Tjingeling och sov gott.



En sak till, vi har en JULGRAN redan! :D (ni får ursäkta att bilden är suddig, har tyvärr inget stativ till kameran)



Vem har tänt den stjärnan?


Då har man hunnit med ganska mycket idag.

Det började med att fira pappa som fyller år idag. Han fick sin present redan imorse vilket var en vinylspelare med usb. Tror han uppskattade det ganska mycket.

Sen var det dags för skolan, gick snabbt och nästan smärtfritt. Hatar det ögonblicket precis innan man ska få tillbaka sitt prov som man är riktigt osäker på hur det gick. Men det gick väl rätt ok på fysikprovet ändå, det var bättre än det förra.

Efter skolan försvann jag och Ina in till centrum och käkade på donken (välbehövt) och efter det köpte jag en julklapp till mamma (bra att fördela det på hela månaden så att man slipper köpa allt samtidigt). Uhm sen gick vi till Blodtappen och bokade in tid för att kolla om vi får lov att ge blod, man kan ju hoppas.

När vi kom hem till Ina så läste vi igenom värdelösa enkäter som en Nv etta hade svarat på i måndags. Det fick oss på lite halv dåligt humör så vi tittade på Silent library och sedan spelade vi in när vi pratade och skrattade och ändrade på rösterna. MYCKET rolig må jag säga.

Efter Ina kom jag hem, tittade på mysteriet på greveholm del 10 och bädda ner mig och halvsov i ca 20 min. Sedan bar det av till kyrkan och kollade på Sofie när hon gick luciatåg. Därefter stack jag hem igen då det var släktkalas, trevligt att se alla igen men mindre trevligt med alla klagomål.

Nu är dagen och pappas födelsedag snart slut. Trevligt för det innebär att det är underbara fredag imorgon! MEN nu ska jag inte babbla mer eftersom jag märker att inlägget börjar bli lite långt.

Slänger in en liten bild på luciatåger och säger Godnatt för dagen!





Hela två bilder ;3



And though it's just a line to you for me it's true


Nu blev det ett lite blogguppehåll på en dag. MEN det beror på att jag 1. Kom hem och somnade. 2. Åkte till nova och var där ett tag. 3. Körde hem från nova och det tog sin lilla tid det också (haha) 4. Pluggade matte 5. Startade ens aldrig datorn igår.

Fem meningslösa ursäkter för att inte blogga men man startar inte datorn bara för att göra det. Sen var jag tvungen att koncentrera mig på matten och det hade jag inte gjort om datorn var igång.

Men provet är avklarat nu. Missade 3 uppgifter. Kan kanske få ett litet poäng på sista uppgiften för jag kom trotts allt en bit på vägen. Varför jag inte gjorde klart den var för att jag skulle hinna till min körlektion som började 16.10 och då kunde jag senast ta bussen 15.35 för att hinna.

Körlektionen då, den gick rätt bra ändå. Tränade rondell och motorväg. Så jag kom faktiskt upp i 110 km/h ett litet tag tills jag kom ifatt en lastbil och då var det inte lönt att köra om. Eller min körlärare tyckte inte det eftersom det var så mycket bilar och jag skulle väl svänga av längre fram. Men men, nu säger jag inte att jag är duktig på att köra, jag satsar helt enkelt på körkort till April någongång. Hoppas man kan hålla det nu. Har bokat in mina två sista lektioner och då har jag alltså tagit 10 lektioner efter nästa vecka.

Hm detta inlägget blev rätt långt, men tar väl igen för det missade igår. HAHA tänk så skulle du rimmat på allt detta Ronja, det hade varit kul att läsa!

Nej nu ska jag titta på Mysteriet på Greveholm avsnitt 9. Sedan vet jag inte mer.
Imorgon fyller pappa år och det ska bli trevligt, samt att jag ska på luciatåg på kvällen. Myspys, JA!
Tjingeling!

Vad vore en bal på slottet om man inte har någon att gå med?


Smält after eight, en kladdkaka jag gjorde för ett tag sedan. SMASKIGT! :3



Well, I'm all grown-up now ...


... fast det kan man inte tro nu när jag har målat pepparkakorna. Det ser ärligt talat ut som en 5-åring har gjort det. (ni får bilder en annan dag, orkar inte ta foto och lägga in idag)

Och nej, jag har inte pluggat mycket kemi och matte. Däremot har jag gjort loggboken, ett plus till mig. MEN jag har damp på mig själv och på skolan för den delen. Snart orkar jag knappt inte mer. Fast det är knappt två veckor kvar till lovet. Det ska bli skönt. Bara 9 skoldagar kvar och sen är jag ledig. Ska dock jobba hela julen, men det klagar jag inte riktigt på eftersom det kommer kännas skönt att få en inkomst igen i Januari/Feberuari. NAJS.

Nu ska jag borsta tänderna. Lägga mig i sängen. Läsa i Matteboken, ara teori eftersom jag måste förstå (räkna kommer imorgon hela eftermiddagen). Efter det ska jag bara skumma igenom kemin och sen sova gott i sängen!
Nattnatt!




Dream of far away


Nu kommer det en snabb uppdatering. Efter jag har skrivit detta ska jag sätta mig med matten/kemin och sedan skriva klart på loggboken som jag började på igår (ehehe, borde lämnat in den då men jag orkade inte skrivia klart). Men klart ska jag ha en "Ullareds"-paus och sedan sätta glasyr på mina pepparkakor/pepparkakshus. Yeah. Ni får nog bilder senare på det hela.

Idag fick vi tillbaka svenska provet. Det gick skitbra,endast 2 fel och det är inte så dåligt för att vara mig. Så nu ligger jag på ett Mvg i svenska. Det känns bra. Men sedan på fysiken blev man sänkt igen eftersom Klas sa "det gick inte så bra som jag hade hoppats" och såg besviken och ledsen ut. Bajs. vill inte ha det provet.

Men ja, nu måste jag plugga sen så uppdaterar jag ikväll igen.
tjingeling!

Give up the fight


Nu har det varit ett lite blogguppehåll igen. Inte mitt fel alla gånger eftersom internet bara stänger av sig och funegrar inte mitt i allt. Men det fungerar på alla andras datorer.

Det har inte hänt så mycket spännande. Har hunnit träffa Sofie under helgen, vilket har varit trevligt. Sedan hade vi gäster igår och det var trevligt att träffa dem även fall vi kom in på samtalet om deras mamma. Idag har vi bakat pepparkakor och jag gjorde mitt yttersta för att få det så fint som möjligt men det misslyckades totalt. Men jag har inte satt dit glasyren än så ni får vänta med bilder. Haha

Jag måste även berätta att för någon dag sedan ringde en kille från Telia. Han sökte efter den som var ansvarig för telefonin hemma. Jag säger inget på ca 10 sekunder (hinner ta kontakt med pappa som sitter på mitt rum och som inte vill prata med honom) och sedan säger jag att han inte är hemma. Killen bara skrattade i telefonen (han märkte väl att jag ljög) och sa okej och att han skulle ringa tillbaka. Jag var väl lite iq befriad där eftersom jag antingen svarade för snabbt att han inte var hemma eller att jag svarade förlångsamt. För hade jag sagt dirket att ingen annan var hemma så hade han kunnat tro mig. Fast han kanske hörde mig viska till pappa XD haha jaja.det låter kanske inte så kul. Men det var det.

Nu har ni fått en snabb uppdatering och ska försöka blogga mer. Det som händer nu är att jag ska slänga mig i sängen och titta på Mysteriet på Greveholm del 6! Yeah :D Tjingeling.


Här ser ni mina otroligt snygga tofflor :D



He says close your eyes,sometimes it helps


Det har varit ännu en "lärorik"dag idag. Eller ja, jag har inte sparat all information vi fått idag utan den har gått rak igenom hjärnan. Jag känner att min hjärna redan har tagit ledigt.

Idag har jag hunnit handla julklappar/presenter. Kostade en del och jag mitt "vardagskonto" är i princip tomt eller åtminståne snart. Men handlade en sak till pappa där och killarna var väldigt hjälpsamma. Haha. de frågade om jag orkade bära saken jag hade köpt bort till kassan. Jag bara: Psst. Jag klarar mig själv ;D. Men de var väl söta som trodde att jag var helt svag. de var söta överhuvudtaget. Inte bara utseendemässigt nu utan även till personligheten, me like! Och de har ju mitt nr (finns i mina kunduppgifter) XD nej nej, nu ska jag inte tänka på det.Jag har även hunnit slå in allt jag köpt idag, så nu är det avprickat! Och ännu mindre att stressa inför. 

Nu ser jag bara fram emot helgen. Sofie på fredag.Fika med Ina,Agnes och Linda, sedan gäster på kvällen på lördagen. Och på söndag PEPPARKAKSBAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIHU!

Får lägga upp bilder när jag bakat mina pepparkakor :D
nu ska jag snart hoppa i säng och se avsnitt två på Mysteriet på Greveholm.
Nattfnatt!


Min sötnöt som bara är ute och ränner på nätterna ^^♥



So just pull the trigger


Ja, det var ju ett tag sedan man uppdaterade. 10 oktober var senaste gången jag skrev. Tog visst en rätt lång bloggpaus, men har man inte haft något vettigt att skriva så är det inte riktigt lönt att blogga om något blaha?

Vad har hänt under tiden? Inte mycket, börjat på körskolan är väl det "största". Uhm sen är det bara skolan som har styrt mitt liv i princip (nu ljuger jag lite för jag brukar skjuta upp allt arbete och göra roliga saker istället)

Men som alla vet är det den 1 december idag. 9 dagar tills pappa fyller år,11 dagar tills mamma fyller år,12 dagar tills Sofie fyller år,17 dagar tills skolavslutningen,20 dagar tills jag börjar jobba,23 dagar till julafton och 30 dagar till nyår. Mycket att räkna ner till nu. Men det är bara bra att ha något att se fram emot.

Nu när det ändå har blivit december så ska jag försöka uppdatera så ofta jag kan och har något intressant att skriva eller bara kanske skriva av mig. Vi får väl la se. Kan slänga in lite julbilder tagna från mitt rum.
 Tjingeling.





RSS 2.0