Och så saknas det rubrik (igen)


Jag har svårt med dessa rubriker. Ibland kommer det direkt men ibland är det heeelt tomt. Jaja, vad gör man?

Hm inte mycket som har hänt idag heller. Kan berätta lite kort:
-Bror flyttade hemmifrån, känns lite tomt måste jag erkänna!
-Jag skar mig i tummen och det ville inte sluta blöda.
-Jag åkte in till lund för att träna. När jag väl sitter på bussen kommer jag på att jag glömt min plånbok hemma så jag kan inte komma in till träningssalarna på gerda (y). Så det blir att jag tar bussen hem 5 min efter att jag kommit in. JIPPIE, jag älskar att åka buss! (eller det är rätt okej när det är mörk ute, men en kvart är för lite för att man ska njuta av det, minst en halvtimme och max 35 min!^^)
-Jag kommer troligtvis att försöka med att plugga, men kommer att misslyckas med det.

Det var väl allt jag hade att tillägga. MEN för att inte göra dig, Ronja, besviken så kommer dagens ost: Gouda! Mums, kan man äta hur mycket som helst av. Vilket får mig till att tänka på att jag vill äta raclette! Hur gott som helst. eheh

Nu ska jag spela lite age of empires OCH vinna den jävla banan (har hållt på i sammanlagt 5 h -.-)
Bye Folks.

and I miss you like hell


Ujuj, idag har varit en lite halvseg dag. Men det har väl funkar. Försökte plugga tidigare idag men ah, ca 2 h aktiv studetid. Borde ha varit 3 h men det går ju inte när man har folk omkring sig som man kan prata med!

jag vet inte vad jag ska uppdatera om riktigt idag, hm. Ronja har du önskemål på vad du vill att jag ska skriva om ?

Såå jag lämnar det där, så hoppas jag på att jag får en kommentar tills imorgon när jag loggar in här nästa gång ^^.
Bye Folks!

Bird is the word!


Svar till dig ronja: tack, automatiskt har du nu ställt upp som försökskanin till mig när ja ska träna sprutor (den kommernaten om att du inte ville räknas inte in) Eh och sen ja, tack för ditt svar. Könde faktiskt inte av någon när jag gick upp, men jag kom väl på senare att det är för att jag antagligen inte gör alla rörelser fullt ut ^^

Idag var det skola fram till 15.10. Det var längesedan man gick så länge. Men det blev inget plugg idag utan får ta igen det imorgon med att sitta där näst intill hela eftermiddagen 16.30(?) kanske. Istället gick jag och tränade igen efter skolan. Det blev Afro idag. Spännande, kände av i musklerna när jag gjorde det så gissar väl på att det är bra samt att jag inte fick andnöd pga min dåliga kondition (blev knappt anfådd alls). Men men, jag räknar nog med träningsverk i magen imorgon.

Nu är det dags för paradise hotel så jag tackar väl för mig. ( och ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera med bilder)
Bye folks!

Simba?


Eheh nej Zumba, erkänn att jag var fyndig?! haha okej, det var jag inte får väl hålla med om det.

Ja, det var preklinska övningar idag. Vilket innebar injektion. Ni vet, sprutor. SÅ nu kan jag ta sprutor på folk, så är någon frivillig så kommentera bara ;D Sedan så pluggade jag. MHM jag pluggade, tro det eller ej. Satt typ 3 h. Sen bar det av till stan och köpte NÖDVÄNDIGA saker. Och sedan satt jag och väntade på att träningen skulle börja.

Det var ju Zumba på schemat. Mycket roligt faktiskt och jag hoppas jag inte alltid kommer förbli såhär stel! Haha hade inga rörelser i mig och ingenting kom naturligt. Jag blev heller inte så värst trött av träningen utan var mest varm och svettig. Positivt/negativ? jag vet inte. Kan du svara på det Ronja? ^^

Aja, nu ska jag våldgästa duschen och sen krypa ner i sängen och glo på tv tills jag somnar.
Bye Folks!

RSS 2.0