What if?


Det är väl dags för ett nytt inlägg igen. Har snart inte mycket kvar av min lön eftersom jag shoppade upp den innan idag. Köpte även mat på nova, 90 kr och jag fick inte ens rätt mat som jag hade beställt. Fast det jag fick istället smakade otroligt gott, så gjorde jag rätt i att inte säga till om att jag fick fel mat ? Tror i och för sig att de märkte det lite senare att jag fick fel för de stod och tittade på mig som om att jag skulle gå bort och klaga. Men en sak säger jag bara, ska ALDRIG äta där igen, även fall maten var god.

Tjingeling!

Don't stop your body


Satte mig bakom ratten idag, det gick faktiskt ganska bra för att vara så längesedan och det gillar vi verkligen. Ska börja läsa lite på teorin också nu innan skolan drar igång igen. Jag ska lyckas med att få körkort innan jag har fyllt 19 år.

Förändringar i bloggen;
- Kommer bara skriva en liten rad då det har hänt något som är värt att nämna, blir jobbigt annars för folk att läsa, inte för att det är så måmga som läser men ändå.
-Kommer antagligen byta ut min header igen. 
-Ska försöka bli bättre med bilder.

Tjingeling.



Alive


Jag lever, bloggen lever dock inte lika mycket som jag. Men ska försöka väcka upp den till liv igen.
Tjingeling!

Stay where you are.


Lovade en bättre uppdatering idag men hehe jag kommer nog bryta det lite halvt måste jag erkänna. Har mycket att göra på rummet innan sängen kommer imorgon och sen även för att jag har ont i mitt huvud (antagligen för att jag har druckit förlite idag så jag får väl skylla mig själv).

Förra veckan på jobbet slog vi iallafall rekord på att skicka in artiklar. Vi skickade in 4900 st på en vecka och snittet brukar ligga på 3500-4000 st så jag tyckte vi var duktiga (eller inte jag kanske för jag bidrar väl med ca 40-50 st varje dag vilket inte är så mycket av 900). Jag jobbar långsamt och frågar om allt fortfarande, men vad gör man inte för att inte få något fel ?

Ni får bilder när jag är färdig med rummet helt^^
Tjingeling.

uh


Är helt trött idag. Orkar knappt ingenting alls men nu är det ju trotts allt måndag och då får man lov att vara helt slut.

Har inte blivit någon simmning på snart en vecka, fy fy på mig men äeh, tar igen det senare. Jag får väl ut och gå idag istället och ta med mig kameran denna gången. Blev ju ingenting sist för jag orkade inte. HAHA JAG ÄR LAT!

Blir ingen lång uppdatering idag heller. Jobbade och det var helt okej, ska försöka få en mer positiv syn på det hela så vi får väl se hur det går :)

Jag lovar att det ska bli ett bättre inlägg imorgon!
Tjingeling ^^

Feel it.


Jag har så otroligt tråkigt så att det inte är sant!


Pez & Love


Miihi, jag kom på det alldeles själv (y). Nä men Pez är så otroligt gott och det var länge sedan man åt det. Kommer ihåg när man var liten och man var överlycklig över att få en Pez-gubbe där man kunde få ut sna Pez-godisbitar av alla olika smaker. Det är nästan bud på att köpa en sån gubbe igen. haha

Igår var jag då med Ina, handlade mat på donken och jag fick ett rosa nytt glas, yeeey. Sedan satte vi oss i stadsparken och åt våra Big mac plusmeny (jag som inte ens var jättehungrig men ofc lyckades jag trycka mig i den) och sedan satt vi där ett tag. Efter det gick vi och handlade godis ( hej, det var en onyttigdag men det var ju trotts allt fredag!!) och på vägen hem träffade vi Tobias i klassen som bjöd oss till hans fest nästa vecka, YEY där med. :D Sen kom vi hem till Ina och tittade på en skräckfilm och bara tog det lungt. En skön dag må jag säga.

Idag träffade jag Sofie, vi gjorde inte alls mycket men det var bara skönt. Satt bara och chillade och tog det lungt och vi kom fram till några saker som kommer att ske i framtiden. ;)

Nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Tar det väl bara lungt ikväll skulle jag tro eftersom jag inte orkar åka någonstans heller så. Det har iallafall varit en härlig dag och det kan jag definitivt inte klaga på. ^^

Men äh nu börjar jag bara skriva meningslösa saker bara för att få något skrivet. Haha.
Tjingeling!

Det blir en fotorunda ikväll så att jag kan komma med lite nya bilder inom en snar framtid!

Döh


Nu undrar ni säkert varför jag skriver ett inlägg såhär tidigt. Men det är bara för att jag inte hinner senare idag med tanke på att jag ska spendera eftermiddagen/kvällen hos Ina. yeey ;D men det är långt tills dess. Typ 10 h till men men. Så jag är ledsen för detta korta inlägg och för att det inte blir mer idag men jag uppdaterade iaf en gång idag och det var det jag lovade ;)

Imorgon blir det ett längre inlägg, jag lovar x)

Tjingeling! Godmorgon på er senare ;D
( jag är super trött :( )


Why can't you see your words are hurting?


Ord sårar en mer än slag, eller så är det enligt mig iallafall. Inte för att det har hänt någonting under dagen som fick mig att tänka på det, men jag lyssnade på Darins låt vilket förvånar mig lika mycket som det förvånar er antagligen.

Jaja, haft en trevlig dag. Satt och väntade på bussen vid Arkivgatan där det satt en gammal tant som hade skägg och en dubbelhaka som jag aldrig sett innan. Höhö. Och sen såg jag något väldigt sött. Ett gammalt par som gick och höll varandra i handen! väldigt söt syn måste jag faktiskt säga :)

Det blir nog inte så mycket mer uppdatering idag. Är för trött för jag sov för lite inatt och jag har varit seg hela dagen. Men vad gör man inte för bloggen ? Men det blir i allafall sängen tidigt idag. Typ 21.00 ^^

Tjingeling!


Blir en tråkig blombild idag.

Tryck på play.



Som ni ser har jag en ny header. Vilket gör att min blogg har blivit lite mer av en ego-blogg med tanke på att jag bara har bilder på mig själv, fast i och för sig som Ronja sa igår, det är min blogg.  Men annars, utseendet av min blogg är ändå ganska tråkigt och enkelt, men så får det vara för jag har ingen aning om hur jag ska ändra om i menyn för att få den som jag vill, har testat lite allt möjligt men det fungerar ändå inte som jag vill, men http://www.designadinblogg.se/ är en bra hemsida för de som vill ända på sin blogg, man får många bra tips som är användbara. Sålänge man inte använder för mycket av det goda så blir bloggen faktiskt riktigt fin! (:

Idag har det annars bara varit en vanlig dag, jobb och sen simning. Snart är det helg och det ser jag verkligen ifram emot. Behöver ta det lungt 2 dagar för att sedan kunna arbeta på igen. Får väl se om det blir övertid imorgon eller inte beror helt på humöret och hur många som är kvar när jag ska jobba. Men det är najs ändå. Pengarna rullar snart in, iofs får vi bara för de första 15 dagarna eftersom vi får lönen i efterhand om man säger så, men wtf pengar som pengar :D

Nu ska jag nog göra mina kära föräldrar sällskap och det kan bli trevligt. haha så ni får ha det så bra.
Tjingeling!

RSS 2.0