Den gröna milen

Idag pluggade jag aldrig som jag sa. Men ronja kom iallafall hit och ska sova här. YEY! :D

Annars så har vi bara ätit mat, masserat varandra en lång stund vilket bara var skönt och det var väldigt längesedan vi gjorde det. Just nu ligger vi i vars sin säng (jag i min säng och hon på en madrass) och tittar på den gröna milen. Undra bara om man kan hålla sig vaken så länge.

Imorgon ska man då in till lund och se på Sofies och hennes klass(?) film, det ska bli kul och spännande. :)
Och efter det vet jag inte vad som händer.

Men nu ska jag bara gräva ner mig i sängen och titta på filmen och försöka att inte somna, haha lite svårt men ändå.

Nighte night!

Burt's Bees Beeswax

Är beroende av det Lipsylet.. Inte bra, men älskar det ändå!

Igår gick jag och sofie ut en runda och gick. Mycket härligt men lite kallt. sen kom vi hit och tittade på Tingeling, haha så färgglad film och det gillar jag iallafall.  sen gick hon hem och då hoppade jag faktiskt i säng. Skönt.

Ja, idag.. Gick upp 12.20, lite sent men det är skönt att bara ligga och dra sig i sängen fastän man vet att man borde gå upp och göra någonting vettigt som till exempel räkna lite matte eller börja med sin biologi uppgift. Men det får bli senare idag.

Nu planerar jag för att gå och äta frukost, yummie. Och efetr det kanske det blir någon film att titta på och sedan skolarbetet, fy för det men det måste ju göras så att betygen blir bra.

Goodbye

Hey, I'm in the football team

Jag har lite damp på mig själv för att jag sköt upp saker som jag borde ha gjort. Borde ringt tandläkaren och bokat om min tid, ringt en person och presenterat mig själv för att ha större chans till sommarjobb och lämnat in min ledighetslapp. AJ AJ AJ. jag är dum.

Men idag sov jag iallafall ut. Gick upp 10.30, åt frukosten gick sedan och duschade. När jag sedan borstar mina tänder ringre Ronja till mig, haha lite svårt att prata med massa tandkrämsskumm i munnen men ja, jag fick springa till toaletten och spotta ut allt och sedan prata vidare.

Åkte in till lund kl 12, och träffade Ronja på skolan. Vi "hängde" lite och gick till matsalen för att tåga tillsammans med alla andra på skolan till Idrottshallen där Polhem vs. Spyka ( spyken och katte ) skulle spela en mattrugby match. Snacka om att mörda varandra och vilket kramkalas det blev tillslut. Men Polhem vann med 2-0, vilket alla hade förväntat sig, iallafall vi som går på Polhem.

Efter matchen bar det iväg med Ronja och Sofie till McD och skulle fika. Jag köpte 2 äppelpåsar och 1 vatten, men blev sugen på allt onyttigt (fan att jag håller igen med massa saker, men vill man gå ner i vikt får man väl lida lite) och när vi kom upp på ovanvåningen sitter där ett gäng på omkring 10 pers med ett berg av Cheese burgers, det vill säga 110 st. Haha att man ens pallar, måste varit jobbigt för personalen.

Men nu sitter jag framför datorn och ska ta tag i disken som väntar på mig, yey.. orkar inte.
efter disken kommer jag antagligen ringa till Sofie och försöka träffa henne och sen gå ut en runda.

Bye Folks


Three little birds

"Don't worry bout a thing, 'Cause every little thing is gonna be all rigth"

Gillar låten för mycket för mitt eget bästa


When the worlds comes down

Skriver nu idag igen för att jag ska försöka få till att bloggskrivandet ska bli en vana.
undra hur länge jag kommer lyckas med detta ?

Idag, det var ganska tufft att gå upp på morgonen. Kände att jag behövde sova ännu längre men nej. Tur att man har sovmorgon 3 dagar i veckan annars undrar jag hur detta skulle fungera. Haha, ja jag är lat och älskar att sova i min säng.  Annars började dagen med en mattelektion, matte D är verkligen inget att leka med. Efter det blev det svenska och massa redovisningar, inte bara jag som är så nervös ( jag har hittat min tvilling i nervositet om man nu kan säga så ^^) sedan bar det av till lunchen. Historia sedan och till sist Psykologi.

Nu sitter jag här och tittar på Generation fett. Ska ALDRIG tillåta mig att bli så tjock. Jag fattar inte, har dom ingen varningsklocka i huvudet som säger till dom att dom börjar bli dödligt feta ? men ja, det är dock inte mitt problem, sålänge jag är hälsosam iallafall.

Imorgon är det Polhem vs. Katte/spyken. Bäst att polhem vinner annars gillar jag inte skolan längre ^^
men jag ska iallfall dit och HEJAHEJAHEJA :D men innan det kan jag sova ut i lugn och ro eftersom jag är ledig, WIIIE

Bye folks!


Trötter

NU är jag trött, borde ha lagt mig för ca en timme sedan, men jag fastnade visst med att fixa till bloggen.
Skriver till och med två inlägg på en och samma dag. Detta är verkligen ett rekord.
Fast i och för sig är detta inlägget inte alls långt eftersom jag ska nanna nu så at tjag orkar gå upp imrgon och att jag orkar med skolan. Usch och fy för att jag slutar kl 15.30. Sista lektionen är Psykologi, tror jag klarar av den, men läraren är lite speciell ibland. Haha

Okej nu ska jag sova, nattinatt!

Move Along

Nu borde du vara nöjd Ronja!!!!

SÅ nu ska jag bara se till att hålla igång den här bloggen. Hoppas bara att jag har tid nog eftersom allt skolarbete går före skrivandet här. ^^

Idag har det varit en konstig dag. Eller ja, jag klarar helt enkelt inte av att redovisa (hålla föredrag) jag blir för nervös och pratar för fort oftast. Sen glömmer jag oftast saker också. Men men sånt är livet, man kan ju inte vara bra på allt, bara till att gå vidare i livet.
Även i matsalen hände det en sak, en mattant kom fram till mig.
Mattanten; Jag vill inte lägga mig i vad du äter men..
Jag; Eh ja ?
Mattanten; Det är farligt att ta så mycket kanel, eftersom det är giftigt.
Jag; okej?
Mattanten; ja, du kan dö av det, men det betyder inte att du dör idag, men i framtiden..
"Jag tänker; Öeh alla ska väl dö någongång så wtf ^^"

aja, lite om min dag.
snart är det mat och jag är jättehungrig.
sen är det kör och då ska jag tralla så falskt jag kan.
Tuddelu

Not again

och nu drar min blogg igång igen, iallafall är det en ny blogg, eller ja, en ny sida. Orkade inte med den gamla, den var så deprimerande. HAHA

RSS 2.0