Don't worry, be happy


Idag har inte varit en bra dag. allt brast. började gråta under ett betygsamtal med tanke på all stress.
Jag gillar inte stress och därför ska mitt Projektarbetet med Ina till trean vara just stress i världen samt lite till tror jag.

Jag ska nog snart ut och vandra en runda för mig själv och bara fotografera rund lite. Hoppas man hittar något sött att fånga på bild. kanske det blir lite på något lamm?

Yeye, nu ska jag nog skutta ifrån datorn, ta det lungt och vila upp mig så att jag kan må lite bättre senare. Jag längtar tills skolan är nära slutet för då slipper jag alla prov,läxor och inlämningar m.m. ska bli underbart.

Dagar: 1 ,11 h och 24 min

Städning, pluggning och andra avenyn


Ja det är hur jag ska tillbringa resten av min kväll. I och för sig kommer jag nog duscha också, men ja. Får se när det händer.

Jag är otroligt seg och otroligt trött och jag jänner mig bara för att lägga mig ner i sängen och dö. Stämmningen vid matbordet idag var ju inte den bästa heller. Ibland blir jag lite orolig att allt som sägs där kommer bli så en vacker dag. Jaja jag ska inte vara ledsen över mina små problem, finns dem som har det värre än mig och jag ska väl bara vara lycklig.

Hm iallafall så sitter jag nu vid datorn och töntar mig. Hade inget vettigt att göra så jag skriver i min blogg där du (ronja) kan få nöjet att läsa om mitt liv även fall vi snackar i princip varje dag. haha, och så sitter jag även och tänker på alla smaskiga presenter jag kommer att få snart! GAHD, och jag tror jag får min kamera eftersom familjen diskuterade det under middagen. Kul med överraskingar ju.

Dagar: 2


Söta Mathilda på klassfesten som ägde rum den 7 april

Vill hoppa i min säng men svenskan hindrar mig

Jag kan sammanfatta helgen med att säga att jag är trött nu.

och jag är snart färdig med mitt Svenska-Historia arbete. YEY äntligen. Det tog sin tid. Får läsa igenom det imorgon innan det är frukost. och så skickar jag in det imorgon. Sen är det nästa Svenska projekt som ska påbörjas men jag har min lilla idé om den redan.

haha nattfnatt sov gott

TJINGELING!

Look at me


Jag är trött.
Jag har inte mycket energi.
Jag borde räknat matte men gjorde det inte.
Jag borde gjort svenska-histora arbetet men jag orkar inte.
Jag borde hoppa in i duschen men det gör jag inte.
Jag ska hoppa in i duschen snart ändå.
Jag sitter och sjunger.
Jag tänker på vår diskiering idag.
Jag tyckte den var mycket rolig och intressant. Att skära upp allt var kul.
Jag tycker det är väldigt många JAG i inlägget.
Jag tycker detta inlägget var väldigt onödigt

Dagar: 8

TJINGELING!

Speeding cars


Okej, idag. Matteprovet gick Ok, säger inte att det gick toppen för då får jag inget bra betyg. De flesta jag snackat med lyckades åtminstone inte lösa sista uppgiften och det lyckades inte jag heller med.

Ja, annars har jag bara hängt med Råkorven hela dagen då vi tjockat och gympat oss!
Vi filmade till och med in det. HAHAHA!

Nu är det svenskan som gäller, usch och fy. Detta är en jobbig period i skolan nu.

Dagar: 9

Tingeling!


 

Ronja överst och jag underst. Vilket man märker!

Will we still remember everything we learned in school?


Det är frågan.

Jag har stora problem med matten. Jag förstår inte längre vad jag håller på med. Om någon löser denna uppgiften åt mig så kommer personen få en stor fet kram och jag kommer var tacksam i mitt liv (hej jag överdiver inte);

Lös ekvationen exakt;
cos(π-x)=sin(2x-π)

Någon kanske löser den men inte jag iallafall. Och jag börjar få lite ångest och panik inför provet imorgon. DAMP!

Men jag får se det positivt.
Dagar: 10
Oj, snart kan jag inte leva på mina föräldrar längre.

Et in terra pax hominibus


WOHO har haft hela 3 läsare nu!
det ökar utan att mangör något (:

Aja festen igår var najsmajs, men jag är super trött nu! usch helgen har gått för dort och jag har inte pluggat matte som jag borde gjort. Får väl sätta igång med det alldeles snart. Inte mitt fel dock att jag inte hunnit med. För i lördags bakade vi tårtan mellan 12.30-17.00 sen tog vi på oss och åkte till festen. Idag vaknade jag upp i Kävlinge, var hemma 12.40 satt vid datorn ( lite mitt fel då) sov i ca 20 min sen till kören så 14.30-19.30 har jag varit där och sen var jag tvungen att äta och ta det lugnt. SÅ ja!

Men i alla fall, jag tror redan jag vet vad jag kommer få när jag fyller år ;D
Dagar:11
CHALLALALALALALLALAALALAL JAG ÄR LYCKLIG!

TJINGELING!


Tårtan då. Ett tema som passade sofia!



Och bara så ni vet var den god! ^^

Let's Dance


Hm mamma for iväg imorse och det gillar vi inte. Men något vi gillar är att igårkväll kom hon upp och sa godnatt till mig och gav mig en puss i pannan. Nu låter jag töntigt men det var vääääääääääääääldigt längesedan hon gjorde så sist så ja. Jag har saknat det.

Nu sitter jag här med värsta mensvärken -.- bajs, varför just idag när man ska festa? nu kommer det ju inte bli lika roligt för man kommer bara sitta och tänka på massa annat.

Nep, nu borde jag packa vidare, det här var inget nödvändigt inlägg man wtf, måste ju uppdatera idag :D

Iaf, bussen går om 30 min, in till Ina och baka tårtan och sen till Sofia! YEAH!

TJINGELING :D

Blue moon


Vi är en hör ihop, som två träd på samma rot och jag är föralltid din vän ;o sitter fast i skallen.

Förövringt är jag mycket trött, haft en kämpig dag med tanke på att jag gick upp 5.00, det kommer nog inte hända så ofta. MEN man är faktiskt rätt så aktiv så tidigt på morgonen, jag fick ganska mycket gjort. :) men ja, nackdelen är att man inte orkar med kvällen utan man vill lägga sig vid den här tiden en fredagskväll.

Sedan är en klänning inköpt, jag gillar den. Fast alla har väl snart en sådan. Typiskt gina ^^

eh ja, nu börjar min nedräkning till min födelsedag också :D
Dagar kvar: 13
och det är snart snart snart!

Och en annan rolig sak är att vi kommer boka londonresan snart :D
Ooooh en sak till innan jag slutar... Imorgon äre fest :D:D:D:D och tårtan kommer vara vacker (bilder på allt kommer jag lägga ut på söndag kanske, om jag har tid, men bilder kommer)

Nu ska jag spela Stronghold och sedan nanna.

Tjingeling

Jag gillar min kise, min lilla älskling <3

T-shirt


yesbox. Då vare torsdag igen. NAJS! men biologiprovet imorgon är bare LITE nervös inför eftersom jag sitter framför datorn istället för att läsa i boken. Fast så fort jag är färdig här tänker jag ta tag i pluggningen..

Innan idag skämde jag ut mig lite halvt. Jag sitter och hickar. Sedan får jag en liten paus från hickandet och så hinner jag gäspa, eller iallafall lite halvt för mitt i gäspningen hickar jag igen så att det verkligen ekar i hela klassrummet. Tur var vi endast bara 11 st på lektionen.

Hm juste, sen ska jag på drogtest den 18 maj, vilket menas med att jag måste sluta med mina droger :(

OCH vi får inte glömma, imorgon ska jag köpa en klänning för pengar jag egentligen inte har, men det ska bli kul.. Hittade en söt iallafall på gina så vi får väl se hur den ser ut på mig (:

Nehe man kanske borde bege sig till sängen med biologiboken.
Så TJINGELING!


You die when your young

Ey, jag är trött. Inte mycket sömn inatt och dagens lektioner har inte gjort det bättre.

Jag skolkade sista lektionen (en föreläsning om studietekniken) som vi hade i ettan så jag pallade inte gå på den utan gick på stan en runda med Ina, sen hem till henne och solade samtidigt som vi pluggade lite matte. MEN jag har fortfarande kvar några uppgifter innan jag är där jag borde vara. Och då har jag hoppat över alla pil uppgifter om man kan säga så. Men snart ska jag nog spela Stronghold och sen läsa bioligi i sängen innan jag nannar. Snacka om att jag kommer somna med boken över mig.

Haha ja jag har inte mycket att uppdatera idag. Inte hänt så mycket intressant.

HARE BRA :D

Stronghold Crusader

Ja, jag fastnade i spelet, kl var ungefär åtta när jag började spela. Helt plötsligt så var hon 20 över tio. En varning till mig är att inte spela detta spelet förrän jag har pluggat färdigt allt för dagen.

Mycket står på schemat på pluggandet t.ex. Matte,Svenska-Historia samt biologiprovet på fredag. Borde börja läsa lite för det är ca 50 sidor till provet och det ser jag inte fram emot. Kanske får göra lite nu innan jag lägger mig.

Ey, vad händer annars i mitt liv?
jo, ronja och sofie har startat en klubb utan mig. Får väl se till så att jag får joina den även om det lär dröja.

Och ja, jag ska försöka bli av med mitt beroende av dig. Förlåt, pallar inte mycket mer, mår inte så värst bra.

Men sov gott alla töntar!

Tutti Frutti


Många uppdateringar idag minsann, MEN jag måste bara visa mitt nya ögongodis. Eller ja, den ena har väl varit det ganska länge men den andra är iallafall ny. MAHA! ^^

  

Merry new easter


Ohh och tillslut tjatade jag till mig ett påskägg, tradition är tradition, och en tradition är inte till för att brytas (eller oftast inte). Så nu har jag ätit mig tjock samt blivit 100 kr rikare. WOHO! Nu är min påsk GLAD :D


Hoity Toity


Om jag skaffar ett djur när jag bor ensam ska jag minsann döpa den till Hoity Toity ( uttalas typ Hojti Tojti), fatta vad coolt namn ^^

Iallafall idag, sov 5 h. Somnade väl runt fyra halv fem. Gick verkligen inte att somna men tillslut gick det. Blev väck lagom till frukost si sådär kl. 9.06 Hm ybertrött och har ont i huvudet nu.
Jag har åtminsone hunnit med en tripp på nova för att leta skor,jacka,underkläder och ja inget mer. Hittade allt utom jacka. HATAR när man hittat en fin och så finns det inte i ens storlek -.-
Btw, en sak till som suger; JAG FICK INGET PÅSK ÄGG! GAH!


   
detta underhöll jag mig själv med under natten
 

Och detta inhandlandes idag + trosor då, men de får inte vara med på bild ;O
Man märker säkert vilken färg jag gillar...

This is why i'm hot



Puh, äntligen färdig med städningen :D dock inte damsugit men ja,det orkar jag inte precis. Allt började med att jag endast skulle ta undan allt från golvet,men blev tillslut att jag städade en hylla i en av mina garderober för att den hade trillat ner. SNART DAGS FÖR VÅRSTÄDNING PÅ MITT RUM!
Men jag är iallafall skitvarm nu och duschen väntar på mig. Skriver kanske en rad senare igen ^^.


För övrigt vill jag ha sommar och mer ledighet!

Knappt


hm, vilket ord egenltigen XD haha iaf, jag har tråkigt. Jag vill göra något men jag har inget att göra.
Ska väl dö i sängen till lite musik och så får jag väl se vad som händer senare. Fast man kanske ska klinka på gitarren istället ? Men egentligen borde man plugga och göra lite nytta under detta påsklov. men NAAH!


Btw älskar jag håkans min på denna bilden ^^

We had joy, we had fun

Okej, igår var det en trevlig klassfest. Slutade inte riktigt bra kanske men ja, kul så länge det roliga varade. Jag höll mig iallafall NYKTER! wiihuu duktiga jag (:

Snart kommer mina töntar hit och det gillar jag <3

mHejs :D

Skanör=Underbar

Och det stämmer.
Helgen var najs när vi var i Skanör.
Jag badade, brr säger jag bara för det var iskallt Ina sa att det inte kunde vara mer än 6 grader, men ska man tro på det?
Iallafall mina ben DOG! Men jag var ju tuvngen att utmana mig själv (: Och för er som inte tror mig så har jag ett videobevis på det så bara me mig att skicka det om ni nu skulle vilja få det bevisat hähä.

Annars levde vi bar livet där. Och det var skönt.

Ikväll- blir det en tripp till sofie :D
Imorgon- blir det en Kakdag (inte för attmin mage behöver det^^) och det ryktas även om en klassfest
Onsdag- ronja och sofie :D bad? ^^
Torsdag- Familjedag
Fredag-disneymaraton med Ina
Lördag-Ina samt plugg
Söndag- Wiese
Måndag-plugg

Veckan är full. Bajs ^^tänkte ha ett lugnt lov med att städa min garderob men roliga saker kommer ivägen och då får man priortiera till det bättre ;)

Hm, jag har inget mer att berätta, tror jag inte iallafall men det passar bra med tanke på att jag måste gå på toa XD

Hejs!

once upon a dream

Ojoj, jag skriver nu igen. Men det är mest för att jag inte kommer uppdatera imorgon. Ska till skanör med Ina och hennes familj. YEY. :D
Iaf ska nog bada i havet. Höhö om jag inte bangar. Vilket jag inte ska göra.
Men ja, nu är jag nog trött. Jag tror det iaf. Ögonen börjar iallafall bli mindre.
Så have a najs helg!!

Grey's Anatomy

WOHO för jag är glad idag. Var på Operationsavdelningen med skolan idag. SJUKT BALL. Synd bara att jag inte fick se hela operationen.

Men iaf, jag älskar kläderna. Väldigt sköna och jag ville smuggla hem åtminstone byxorna :O och när jag väl hade på mig kläderna kände jag mig glad. Jag vet nu att jag vill bli minst OP sköterska. Hade inte suttit fel alls.

Som jag nämnde innan så fick vi vara med på en operation. En prostat operation. Eller iaf i ca 5-10 min, men jag klagar inte för det hade kunnat vara värre med tanke på att man helst inte vill att någon utomstående som inte jobbar på sjukhuset ska komma in och störa.  Läkarna som arbetade jobbade då med en robot, tänk vilken teknik man har kommit fram till.

Usch jag är helt ÖVERLYCKLIG. Och det får ni ursäkta men jag vill bara tillbaka i de gröna kläderna och stå och titta på operationen igen. Fast iofs det ända vi såg på var när dem skar upp lite fetvävnad men wtf det är alltid något :D

 

But today i'm fine without you

Ahapp. Hur ska jag förklara min dag idag då?
Öeh jo, det har varit najs för det har varit ett underbart väder :D
Det enda man hade kunnat dumpa idag hade varit alla onödiga lektioner där man inte har gjort någonting överhuvudtaget. Som t.ex. psykologin... På 1 h och 20 min tittade vi på en film i ca 20 min. Vilket menas med i 1 h gjorde vi ingenting alls. Varför det kan man undra.. JO för vår lärare förstod inte hur någonting alls fungerade. Aja, sen hittade jag Staffan, vi frågade om vårt resultat på provet som vi hade i tisdags (den läraren är snabb på att rätta vettu) iaf fick 68,5/89 så inte så pjåkigt. Han sa att det kunde vara på gränsen så jag hoppas att det är ett VG. Men jag är glad ändå för jag är värdelös på engelska.

Nu mår jag mest illa, för jag har ätit förmånga knäckkakor som jag bakade igår till kören (ALLA kakor som jag la upp på en tallrik blev uppätna vilket menas med att jag kan baka :D) Men snart blir det duschen och det ska bli skönt för sen tänkte jag faktiskt hoppa i säng. Mmmh, härliga säng som är min bästa vän <3 ^^

Imorgon är det inte mycket skola.. Vi ska till sjukhuset till operationen och gå runt där. det ska bli sjukt najs det med. Längtar, sen är det bara en lektion till där vi ska lyssna på en redovisning och sedan arbeta med en lite uppgift om immunförsvaret. Inte så svårt.

Nu har jag kramp i min arm så godnatt senare :*


Älskar bara bilden :D<3

Where the children used to play

Skönt med en Ö-dag idag. Tyvärr blev det ingen dö-dag. Än så länge har jag hunnit vara i skolan för utecklingssamtal sen åkte jag hem igen där jag träffade Sebastian. Mycket trevligt.

Väl hemma var jag tvyngen att baka till kören ikväll. Tänkte att jag skulle göra mina kakor själv denna gången istället för att köpa dem som jag brukar göra. Men Jag har blivit duktig och har börjat tänka lite mer på min eknomini nu, YEAH!

Hm det är ju den 1 april, vilket betyder att jag borde hålla mig inne hela dagen för jag är så lättlurad. MEN det innebär också att det endast är 30 dagar tills jag fyller år :D wooohoo börjar räkna neråt. SNART ÄR JAG MYNDIGT!!!! WOOOOOOHOOOO (höhö lite överdrivet, men jag är glad). Tyvärr så får jag nog inte det jag har önskat mig -.-

Nu blir det sängen igen för att sova lite. Sen har jag en vacker biologilabb som måste göras idag. INTE KUL!

ADJÖKENFRÖKEN!

RSS 2.0