Now you know


 Lite meningslösa bilder;











sally gos



Som sagt, lite meningslösa.
Natt och sov gott!


Only you, can make the darkness bright


Detta blir mitt 100:ade inlägg. Haha, tänk att jag inte lyckats komma med fler inlägg under sex månader!

Idag har det inte blivit så mycket pluggande som jag hade tänkt mig. Vad har jag gjort istället? Mjo suttit vid tv:n och slappat lite halvt, varit ute och krattat, lekt med katten och mycket mer som har varit meningslöst, tyvärr. Jag får ta tag i det hela imorgon. Sitta och anteckna ner lite till Företagsekonomin och hoppas på att det kommer gå bra. Sedan måste jag räkna lite matte och fysik också. Jag har i och för sig på mig till onsdag men det lyckas jag förhoppningsvis med. Sedan ska jag förbereda mig lite med Sofies kort som hon ska få nu inom denna veckan så att hon vet var och när hon ska befinna sig på lördag, det blir en tidig morgon. Ronja, ta kontakt med mig när du ser detta så att vi kan sncka lite om lördagen!

Nej, nu ska jag ta en dusch. En lång,skön och varm dusch och sedan ska jag sätta mig och titta klart på Odysseén som jag började titta på igår (började se på filmen i 9:an men fick dock aldrig se klart den) och varför jag började titta på den nu såhär sent är för att jag satt och tänkte på filmen medan vi pratade om själva historien på svenskan.

Tjingeling!


Bjuder på en bild, förhoppniningsvis kommer det fler i ett inlägg inom snarast!



Forgive all your mistakes


inperation.. Jag hittar inte mycket insperation till att ta bilder. Jag lyckas inte med de där bilderna som har något extra. Det går bara inte. Jag får väl leta runt lite på nätet och kolla på andras bilder.

Ja, annars har det varit en skön dag. Två lektioner är inte så anstängande, Företagsekonomi och Fysik. Företagsekonomin är lätt och just nu i fysiken gäller det bara att ha fantasi, och det har jag ju! Imorgon får vi kanske tillbaka fysikproven vilket jag INTE ser fram emot eftersom det gick rent åt h*lvete. Hoppas mer på Matte E provet då. Kändes lite bättre även fall jag vet att jag har lite fel här och var.

Och svenskaprovet imorgon. Kommer man att lyckas med det? Jo, det hoppas jag på. Har bara enstaka sidor kvar att läsa och det mesta kommer man ihåg från lektionerna eftersom man var duktig nog och lyssnade :)

Nu börjar klockan närma sig sju och jag ska nog sätta mig vid tv:n och titta på två avsnitt av simpson. Sen läsa klart svenskan och efter det läsa klart min bok. Endast tre kapitel kvar!!

Over and Out
(ursäkta min bildbrist men det verkar som att nya bilder inte vill läggas upp)


For some reason I can't explain


Det var ett tag sedan man skrev, men bloggen är nog inte det första jag tänker på när jag startar datorn och sätter mig på internet. Visst den finns i mina tankar, men sen tänker jag att det bara blir meningslös inlägg. Precis som det här.

Jag har läst min företagsekonomi och så har jag läst i boken "skadad". Ronja, tack för tipset. Fastnade direkt i boken och drömmer till och med om händelserna. HAHA.

Och just nu sitter jag här vid datorn med Grey's i bakgrunden. Har sett framemot det nästan hela veckan. Och nästa vecka får jag vara på sjukhuset och titta runt i två dagar. jag säger bara: YEEEEY!!! Det är något man har sett framemot hela gymnasiet.

Uhm, ja jag borde väl lägga upp lite bilder som jag tagit med kameran men jag är för lat för att lägga in dem på datorn. Så ni får nog vänta med bilderna. Ska nog faktiskt ta några bilder nu när det börjar bli(är) höst och löven är i sina finaste färger (enligt mig).

over and out.
Kanske det kommer en uppdatering imorgon igen. Håll tummarna ;)


RSS 2.0