Skidooor

Imorgon gäller det. I och för sig är det skola först men sen Österrike och det kommer bli fett med NAJS :D

det var ju ett tag sedan man uppdaterade den här bloggen, men skolan har faktiskt gått före. Palla inte sitta och skriva här när man pluggar matte/biologi. Usch men båda proven är avklarade och nu är det bara biologiarbetet som ska in idag. HATAR skriva referat, är värdelös på det.

så nu måste jag jobba med biologin..

hejssvej ha ett roligt lov :D

Hm, har ingen vettig rubrik

Vad jag har blivit dålig på att uppdatera, skärpning med detta.

Ska snart dra iväg och hyra film, YEY sen kommer folket hit och vi ska titta på film och DEM ska kränga onyttigheter medan jag ska kränga nyttigheter.. aj aj, hur kommer det att sluta. GI... jag går upp nu isället, men ja. PMS på det, man äter mer och man går upp under den tiden.. så snart går man väl ner lite igen. Eller jag hoppas på det, annars får jag åka bort allt när vi åker skidor, inte mer med det :D

Men för tillfället tittar jag på "How I met your mother"

Ciao


Dadada

möög att jag inte hittar mitt lipsyl, jag saknade det faktiskt idag. Bajs att man är beroende av det.

Men iallafall. Jag ringde tandläkaren idag och kom fram. TROR att jag fick en tid imorgon kl 10.00, men för att vara säker kom mamma på idéen att jag skulle ringa imorgon igen direkt när jag vaknat. YEY, så nu ahr jag fortfarande 2 samtal att ringa.Hrmf..

Sofie kommer nog hit snart så det är bäst att jag pluggar på innan hon kommer för jag kommer antagligen somna när jag är hemma från kören. Nu har jag iallafall blivit lite bättre på att skriva referat tack vare svenskan idag, men vi får väl se hur det går med biologi uppgiften. Börjar känna mig lite stressad inför nästa vecka då vi har två prov, och en inlämning nu på söndag gör inte det hela bättre.. Men om ungefär en vecka åker jag iallfall till Österrike med Ronja och det kommer bli väldigt bäst och underbart och ALLT!

Videon idag,hm, ja den får mig fortfarande att skratta.



Ajja Tjingeling, nu äre biologi som gäller!

I like the folks

ingen fattar rubriken förutom jag och några enstaka till, men vem bryr sig :) ?

funderar på att lägga mig 22.00 idag igen, eller försöka. Igår blev det ju 15 min senare, men jag somnade direkt så antar att jag är riktigt trött.

Annars, vad har hänt senast jag uppdatera.. öeh ingenting typ. Jag har bara inget att göra eller jo titta på A.A. Det är kul, men ja, jag måste bara tänka på något annat för tillfället.

Okej, detta var meningslöst.. så jag borde sluta nu. Haha

NattNatt!

elska låten, ja ja ja. Litet MCR freak ^^

Daft Punk

Ojoj, min statistik minskar. Haha förstår er skriver ju inget vettigt så..


Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Skolan var ju jätterolig idag, eh nej. Men iallfall får vi inte se hela "The Clockwork Orange" (om den nu heter så?) eftersom vår Psykologilärare tycker att det är för mycket våld i filmen och man bara jaha okej, jag är snart 18 år och titta på en våldsam film kan vara farligt för mig och jag har aldrig gjort det innan.
Sedan rullade bara alla lektioner på tills vi skulle på en föreläsning med Sextanten. Haha mycket intressant.
Träffade Ronja sen som hjälpe mig och Sofia med att planera vår idrottslektion, tack så mycket! :D
Sen gick jag med Ronja, jag åkte världens längsta busstur (hoppade på bussen, åkte en station). Ibland är man bara lat.

Nu sitter jag bara här och tänker. Jag ska nog gräva ner mig i sängen igen och lyssna på lite lugn musik, det är rätt skönt att bara slappna av till det.. Så länge jag inte somnar.

Kom även på att jag vill ha MAAAAAAAAT! men ja, tar nog inte så lång tid innan mamma ropar på mig och tur är det.

Jag sa det.. och jag ångrar det lite. Egentligen inte för nu är det gjort, men jag har ändå ångest. Trodde aldrig att jag skulle göra det!

Tjingeling
(ps, undrar ni varför mina händer sett ut som dom gjort idag så kolla filmen, för jag vill lära mig XD)

You don't know me

usch och fy.. hade ångest när jag åkte till skolan idag. Jag gjorde verkligen inte ett skti som jag skulle göra, men allt löste ju sig till slut. Bara det att jag får sitta med allt nu istället och jag har lovat mig själv att gå och lägga mig 22.00 så att jag är pigg imorgon inför skoldag då en sextant ska snacka med oss på eftermiddagen, det ska bli spännande...

Biologin som jag sitter med nu, jag förstår inte mycket, jag kanske borde byta artikel men det orkar jag inte.. Hoppas att man bara kan googla fram all fakta som man behöver, eller ja, googla fram alla ord man inte förstår sig på. Faktan kommer ju från min underbara Biologibeddning bok även kallad Människokroppen Fysiologi och anatomi. Boken är tjock men den innehåller mycket fakta iallafall som jag tror att jag kommer att behöva någongång under denna terminen. Men trevlig bok det dära.

Vad har hänt annars idag då.. Jo juste, jag ringde tandläkare, jag stod i kö som nr 1 i ca 3 min sen la jag på. Jag orkade inte vänta utan jag ringde till en man som kanske kommer bli min chef om jag nu får sommarjobbet..1: jag pratade för fort. 2: han hörde mig inte eftersom han var ute. 3: Han hade inte tid så jag skulle ringa tillbaka imorgon.
FAKK, jag hatar att ringa i telefon och när jag väl gör det så misslyckas det.
Hm, jag borde bättra mig på detta rent ut sagt.

Ojdå, inte meningen att det skulle bli så långt inlägg..
Får fortsätta plugga, sedan gräva ner mig i sängen och lyssna på Boston, gud den låten är bra, och så mys. Därför får ni filmen, dock inte världens bästa, men jag fick inte tag på någon annan video som jag kunde använda här.
Så sov snyggt!
 

Insidan vs. Utsidan

"Jag ska tacka dig från himlen sen"

Filmen var bra, den var sorglig. Tänk att ungdomar begår/vill begå självmord för att man blir mobbad på grund av sin vikt... Verkligheten kan verkligen vara grym ibland. Det är hemskt, tänk att man lever i en sån utseendefixerad värld. Jag hoppas det blir ändring på det och att alla kan respektera varandra hur man än ser ut.

Tack Sofie för att jag fick följa med och se på filmpermiären och hoppas att ungdommar som får se den här filmen börjar tänka efter hur hemskt det egentligen är.

                                  

Time Stands Still

Jag är riktigt trött nu. Kan somna vilken sekund som helst, men det kan man dock inte eftersom jag måste ta på mig och göra mig iordning till Sofies filmpremiär, ska ta med kameran så att jag kan lägga in bilder senare.


Tjolahopp!                   
                                    

RSS 2.0