yesterday they told me about a blue blue sky


But what happen? Jo vi fick snö istället!

Dagen har varit kort. Öhm en lektion idag som alltid har på tisdagar, ingen frukost utan den åt jag när jag kom hem igen (16.15). Lite sent jag vet men jag var på nova innan och inhandlade mer kläder. Denna gången blev det ett linne, en jeansklänning (hur söt som helst) och en jeansjacka. Sen for jag till S.Sandby och testade att göra ett teoriprov. Fick 52 rätt av 70, vilket är underkänt men då har jag inte ens läst ut boken än. Får ta och läsa ett kapitel senare ikväll. Men innan dess ska jag göra Rättskunskaps-läxan och läsa igenom svenskahäftet. Hoppas på att göra lite kemi också, men eheh det brukar inte bli så högt prioriterat vilket märks på mitt kemibetyg. MEn vi får väl se, snart börjar ju alla favorit-tv-program!

Haha en sista sak. Jag råkade klicka in mig på en random blogg (http://blondaa.blogg.se/), aldrig varit där inne innan och kommer nog inte fortsätta besöka den händan efter heller men jag hittade denna listan på hans blogg:

13 saker du tänker när du är full:

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!
2. Omg I'm so hot!
3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!
4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!
5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!
6. Tequila? Vilken bra idé!
7. Jag ska bara vila lite...
8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?
9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!
10. Det är inte långt, vi går!
11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..
12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.
13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

Några punkter stämmer nog in på mig. HAHAHAHA

Det var allt från mig.
Bye Folks.


jagkommerintepåenvettigrubrik


Tänka sig, det blev visst ett inlägg till. Måste ju försöka hålla igång bloggandet lite. HAHA hur länge tror ni att det håller i sig den här gången?

Hm, tror ni att jag har pluggat än? NEJ, eller jo, jag har läst 3-4 sidor kemi.. WOHO, bra kämpat, verkligen. Men ja, man gör ju allt för att INTE plugga. Eller jag gör i alla fall det. Finns det något meningslöst tv-program att titta på istället för att plugga så gör jag ju det.
aja det får bli en snabb och kort samt meningslös uppdatering.
By Folks!

Today Is Not My Day




Haha hörde den på bussen hem, gud var längesedan man lyssnade på den sist!

Men iallafall, jag bloggar endast för att jag vill undvika pluggandet. Mycket att göra men inget som är så speciellt kul. Usch ja, hoppas bara att flygen går om en och en halv vecka så att man kommer ifrån detta ett litet tag iallafall.

uhm, något mer man borde nämna?

äh, uppdaterar kanske senare who knows.

Bye folks!

I'm Far Too Tired To Fall Asleep


Tänkte väl uppdatera lite kort nu.

Kände att julen var över och därför bytte jag header till något mindre juligt, hoppas ni (ja, du Ronja) gillar den. HAHA

Iallafall jag vet inte vad jag ska skriva..Borde man försöka på nytt igen? blir väl femtioelfte gången då, men man kan ju alltid försöka. Blir nog skönt att skriva av sig alla klagomål man har. EHEHE kul blogg!

Men klockan börjar ticka mot sängdags.

natt folks!

RSS 2.0