you spin my head right round


Mina ögon håller på att gå i kors eftersom jag är så trött. Började 07.00 och jobbade till 17.00. Alltså för er som inte orkar räkna så var jag på jobbet idag 10 h, i och för sig jobbade jag inte aktivt hela tiden hehe.

Blev ingen simning idag med tanke på att det åskade eller det kanske åskar fortfarande, vad vet jag? Fresten, när jag tog bussen hem idag, tror ni att luftkonditioneringen fungarade? NEJ! och såklart så fort jag hoppar av bussen så börjar det spö regna. Det var verkligen inte min dag idag.

Ska snart börja göra en ny header. Den gamla är tråkig nu och jag vill ha lite föränding i bloggen men det kommer nog dröja ett tag innan jag har fixat det med tanke på att jag suger på att göra en och att jag inte orkar göra så mycket på kvällarna. Höhö blir mest tv-tittande och tänkande ^^.

Ehm något mer jag borde informera om ? hm, det händer inget vikitgt i mitt liv nuförtiden. Vi får väl se imorgon om jag har något som är mer intressant att berätta om. Och visst är det skönt att inte behöva läsa så mycket?

aya, Tjingeling!
Göteborg snart?

6 veckor, 4 dagar.


Så länge är det tills jag slutar på jobbet, alltså antalet arbetsdagar kvar. Helgerna vill jag verkligen inte räkna ner, de är så underbara och jag uppskattar de verkligen när man väl slutar på fredagen :)

Inatt sov jag riktigt dåligt, vilker resulterade till att jag var extremt trött hela dagen och jag mådde riktigt illa imorse eftersom jag inte fått den sömn jag behöver. Men det blev ändå simning på eftermiddagen och jag tror att jag kommer få träningsverk imorgon. Höh otränad är vad jag är. Men det ska jag försöka ändra på!

Hm, imorgon kommer jag antagligen jobba över igen, det behövs. Vi är inne på de jobbiga veckorna nu och man kan hoppas att det blir MYCKET lugnare sen om typ 2 veckor eftersom jag har lust att bara slappa på jobbet och typ läsa en tidning eller nåt. Tänk att få betalt för att sitta och läsa en tidning, jag hade inte klagat :D

Okej, dagens fråga idag är; Vad vill du helst ha, ett jobb där du tjänar riktigt bra men som är riktigt tråkigt att jobba med eller ett jobb där du verkligen inte tjänar alls mycket men det är det roligaste jobb man kan tänka sig?


Men nu ska jag inte sitta här och skriva mer, utan jag ska borsta tänderna och sedan hoppa i säng ^^
Tjingeling och godnatt!

något man ska satsa på ?


Dagens goda gärning...



Wooh, nu har jag skapat en ny grej. Dagens goda gärning, höh visst är jag ett geni som kommit på den här kategorin? 8)

Alltså, dagens goda gärning är att jag räddade livet på en lite mus idag. Nu tänker ni säkert att det inte var något stort och nej det är det kanske inte men jag tyckte synd om musen och ville inte att Sally skulle döda den. Hon lekte bara runt med den och kasta upp den i luften och allt möjligt. När jag gick bort låg musen helt utpumpad och helt matt att den inte ens blev rädd när jag lyfte upp den i min hand. Den stannade i min hand tills jag satten den bland träden som finns här. Sally fattade inte vart musen hade tagit vägen och sprang runt och letade efter den men självfallet hittade hon den inte igen :). Men det kändes faktiskt som om musen kände på sig att jag skulle rädda den. Haha nu låter jag som värsta hjälten men jag är glad att jag gjorde det :D Ey, jag är sååååå cool!

Min lilla jägare

Vilodagen


Svar på ronjas kommentar angående förra inlägget:
För att i rum 1408 händer det konstiga saker, typ det gör så att man vill begå självmord. Hehe du vet, skräckfilmer sätter ibland skräck hos en.. ^^

Idag har det annars inte hänt så värst mycket. Jag har faktiskt bara spelat sims 3 tills det stängde av sig själv. KUL!!!! (hör hur ironisk jag är). Men det var väl bra på ett sätt för då kunde jag gå ut i det fina vädret och sätta mig ner med lite korsord och läsa serietidningar. Sedan kom lunchen och till efterrätt jordgubbar. Åeh vad jag älskar livet. Synd bara att jag ska jobba imorgon. Hade inte tackat nej till en veckas semester inte :) men jag ska inte klaga, jag får bra betalt och så illa är det faktiskt inte att jobba.

Det blir fresten ingen simning idag heller, är för lat och det är för mycket folk på badet. Jag har bestämt mig för att endast simma 4 dagar i veckan och vila 3. Får inte pumpa ut mig helt, och kroppen måste få vila. Höhö, bra undanflykter jag har va?

Jaja, nu måste datorn stängas av på grund av säkerhetsgrejsimojs. Så då är det väl bäst att göra det. Kanske händer att jag uppdaterar en gång till idag men det är bara ifall jag verkligen inte har något att göra.

Tjingeling!

Igår från vår picknick. Fruktsallad<3 :D

Peek a boo



Jag ska sluta se på skräckfilmer ensam mitt i mörkret. Visst älskar jag skräckfilmer men nästa gång ska jag som sakt inte vara ensam! Höhö, jag är en liten mes.

Annars idag var det simning som vanligt sen en underbar picknick med Ronja. Väldigt fint väder, gott/goda/god godis/chokladbullar/fruktsallad + flädersaft och en underhållande vän. Kan det bli bättre?

Jaja, tänkte mest uppdatera nu såhär innan kl blir mer än 00.00 eftersom jag skulle uppdatera varje dag. Och såklart blir det i sista sekunden idag. hehe. Det gillar vi (y)

NU är jag mest trött och funderar på att lägga mig så fort jag fått bilderna från Ronja från dagen. Yeah

Tjingeling och sov gott och gå ALDRIG in i rum 1408!



Uups


Nu har ännu en arbetsvecka gått, vilket är skönt. Nu är det jag bara 7 hela veckor kvar. Dock får jag inte min lön i juni utan jag måste vänta till juli för att kunna köpa allt jag vill ha och kunna betala av alla mina skulder till mina föräldrar. höh, tur får man ju studiebidraget för juni också så lite pengar har jag att röra mig med den här månaden. Och i juli kommer det bli lite mer än vad det skulle vara för jag jobbade över två dagar i rad, vilket innebär att jag tjänar mellan 150-200 kr i h. Jag tackar inte nej. Om ni vill veta mer exakt har ja jobbat ca 75 h. jag är grym! :D

Idag blev det ingen simning utan jag åt pizza istället, och tro inte att det är slut än, har inte ätit alls mycket onyttigheter den här veckan förutom igår när Mika bjöd på en jättegod cheesecake, yummie. Men jag ska iallafall simma imorgon igen och sen på söndag. Sen får jag se hur mycket kroppen pallar för jag är alltid helt slut i kroppen efter jobbet.

Jaja, jag ska blanda en milkshake snart och bara sitta och dricka den i lugn och ro. MUMS säger jag :D!

Tjingeling!

Hm, hade inte bangat bär heller. Helt underbart gott!

Btw...


Jag vet att jag är dålig på bilder och imorgon ska jag börja ta tag i det. Ska i alla fall lägga upp minst 3 bilder per vecka om man nu kan säga så. ^^

TJINGLING och sov gott igen XD

I'm in love with a fairytale..


Jag börjar irritera mig smått på den låten nu, den spelas minst 3-4 gånger under hela tiden jag jobbar det vill säga ca 8 h. Innan tyckte jag ändå att den var helt ok men nu är den bara uttjatad då jag vet inte vad!

Hm annars idag på jobbet fick jag en trevlig "liten" artikel. Den innehöll 3015 små paket med något innehåll som jag inte vet vad det var. Såklart skulle allt kontrollräknas och såklart fick jag det till fel antal än vad det skulle vara på följesedeln. Men ja, tillslut löste sig allt.

Sedan bar det av till Mika, det var mycket trevligt. Tyvärr dumpade ronja det och jag blev ensam polhemmare. TACK RONJA!!! Haha nä nu ska jag inte vara arg, jag vet att du tränat och är trött så jag förstår dig ^^

Nu sitter jag bara här och känner lukten, eller kanske man ska säga stanken?, av klor. Mamma har sprutat ner badrummet med det för att förhindra mögel och på köpet får man då en lukt av badhus. Känns som om man är på högevall eller något. Hm får väl se hur länge det håller i sig den här gången.

Jaja, nu är det sovdags för mig. Ska bli skönt att hoppa i sängen och tur att det är fredag imorgon för då innebär det snart helg och det gillar jag VÄLDIGT mycket, bara så att alla vet!

Så Tjingeling och natt !

Are we humans ?


det blir nog inget långt inlägg idag, är för utmattad i hela kroppen. Haha simningen tär på en och då har jag bara hållt på i tre dagar. USCHUSCH vad jag är i dålig form.

Men annars idag har jag bara jobbat, jobbade till och med över i 1 h och 15 min vilket innebär att jag får högre lön under den tiden. Det kommer nog hända igen att vi får jobba över eftersom torget är ÖVERFULLT och det är så jobbigt att lägga in alla olika artiklar.

NU ska jag se på Morden i midsommer som vi spelade in från igår. yey :D och förhoppningsvis få lite massage på köpet.
Så tjingeling!

Sparka av sig båda skorna.


Ja, det är väl i princip det första jag gör när jag slutar jobba. Sinnes att man kan få så ont i fötterna, fast då var det ändå värre förra veckan, så man kan hoppas att man slipper ha ont i fötterna den sista veckan.

Än så länge går det iallafall bra med att inte äta onyttigt. Drucker inte ens den varma chokladen på jobbet längre, men vi får väl se hur lång tid jag kommer kunna hålla detta. Sedan simmade jag också. Men hur långt säger jag inte ;) för det får ni reda på slutet av sommaren så att det kan komma som ett chockerande meddelande eller vad man ska säga. HAHA

Öehm, ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska lägga mig om 10 min och sen sova gott tills imorgon och sen bär det av till jobbet igen. yeeeey (hör hur ironisk jag är).

Och sen så att ni vet ska jag försöka uppdatera minst en gång varje dag :O! Det är ett litet halvt löfte från mig!

Tjingeling, sov gott :D

Höh


Det var rätt längesedan man skrev här. Har verkligen haft en bloggtorka eller vad man nu säger.

Inget nytt har hänt precis. Lekte med Ronja igår vilket var mucho najs och så fick jag ett par shorts inhandlade vilket är mycket välbehövt nu under sommaren. Men jag har börjat inse att jag har blivit en riktig liten tjockis så nu blir det INGET godis (eller något annat onyttigt) på vardagarna utan det ska jag spara till fredag-lördag. Sen blir det massa simmning som jag ska ta tag i, vilket jag har gjort lite halvt eftersom jag köpte ett badkort idag (425 kr, DYRT, men det lönar väl sig i längden) och sedan när jag inskaffat kortat så simmade jag 1500 m bröst och 500 m rygg, HAHA känner mig faktiskt rätt duktigt.

Hm, jag börjar även räkna ner tills jag slutar åp jobbet och det är 7 veckor och 4 dagar kvar :D HURREY!!!

Nej nu är det "The Big Bang Theory" igen, så måste kila :D

Tjingeling :D

RSS 2.0