and so the story goes


Blir ett snabbt inlägg idag. Pallar egentligen inte skriva men eftersom man har de enstaka läsare man har så får man väl uppdatera lite då och då. Det är ju trotts allt måndag!

Imorgon är det jobb, precis som idag. Har bara tre dagar kvar att jobba och sedan är det skola igen.. gillar vi det? NEJ! Så fort jag är klar med detta inlägget ska jag läsa lite fysik eller kemi eller kanske körkortsteori. Kan inte riktigt bestämma mig vilket som är det roligaste!!! (ehehe iroooni).

Eh jag får helt enkelt tänka på att vi tar studenten detta året!!! WOOHOO.

Okey jag är trött och jag ska lägga mig i sängen och somna med en bok över huvudet. Kanske det händer att det kommer ett inlägg imorgon igen..

Nattifnatt folks!

Ny kategori.


NU har jag gjort en ny kategori "Kan det stämma". Får se fall jag hittar vettiga saker att lägga i den här kategorin. Ska försöka hitta på fler kategorier senare så att det blir lättare att hålla koll, men det är kanske mest för min del.


Tänkte inleda den här kategorin med en sak som passar bra nu när lovet är påväg mot sitt slut tyvärr. Hittade detta i en Kalle Anka tidning för någon dag sedan och tyckte det var ganska intressant. Man får ju hoppas att det stämmer. För då hade det varit riktigt bra!

Året har: 365 dagar
52 dagar av året är söndagar och ingen skola. Kvar: 313 dagar (undra vart lördagarna tog vägen?)
Ingen går i skolan på natten,därmed försvinner en tredjedel av dygnet (sammanlagt 122 dagar) kvar: 191 dagar
Glöm inte loven, minus 53 dagar. Kvar: 138 dagar
På eftermiddagarna är vi lediga, där försvinner 122 dagar till. Kvar: 16 dagar
Sen finns det ju helg- och studiedagar, ca 8 st. Kvar: 8 dagar

Ja, lite med än en vecka kvar. Men då kan man ju vara SJUK!

All ledighet stämmer antagligen inte och jag har inte orkat "kontrollräkna" detta. Men man kan ju hoppas att det stämmer.

Haha tänk vad man kan hitta i en Kalle Anka- tidning!

Bye folks.





 


Take it easy...But do take it!


Nytt år och nytt inlägg. Tänkte egentligen skriva igår men så blev det inte.

Nyår var blev toppen och jag var på topp. Även fall Carlssons Trädgård inte spelade den bästa musiken så gick det ändå att dansa till och ha roligt. Även förfesten och middagen var najsmajs. Vem äger på fia med hutt? jo jag. Höhö kom lindrigt undan med 4 shots (vilket är det minsta man kan utsättas för om man bara kör med 2 pjäser var). Så det var trevligt. Hoppas jag får bilder snart så att jag kan lägga upp här på bloggen.

Igår var det bara slapp- och seg dag. Åt godis och chips till frukost sen till middag blev det pizza. Det gillar vi. Sen spelade jag bara väldigt länge på Overlord och det tog tid innan jag fattade hur jag skulle göra. Tillslut fuskade jag lite men när jag tittade på hur man skulle göra insåg jag att jag hade glömt hålla inne en knapp som man var tvungen att hålla in. Jag höll på ca 1 ½ h med samma skit och sen var det över på ca 10 min när jag väl kom på hur man skulle göra.

Jaja, nu babblar jag lite. Senare ikväll när Potterfilmen nr 4 är slut ska jag lägga in en sak på bloggen, en ny kategori. Ni får se vad det bli ;) mohahah. Kanske lägger in fler kategorier senare. Och detta året ska jag nog försöka få in lite "videoinlägg" men får se hur det går med det.

Kika in senare som sagt.
Tjingeling.

RSS 2.0