May it be


Idag har kännt ssom en extremt lång dag. Men det är inget ovanligt utan alla ondsagar känns extremt långa.
Uhm, var en runda på nova och det enda jag köpte var stift (y). Det kommer nog bli en ny runda imorgon eller på fredag. Får se när man får tid. Efter det hämtade pappa mig och sedan hämtade vi mamma.Åt sushi och gick sedan på bio och såg "flickan som lekte med elden" och det var bra.

Just nu sitter jag och tittar på"fråga Olle, dokumentären" och handlar om orgasmer och ett onanimaraton.. Haha spännande. Men det blir nog lite fysikläsande under pauseran och senare när programmet är slut.( Ja jag tänker titta på hela XD)

Over and out.
Natt!

I don't quite know how to say how I feel


Det blir en snabb och kort uppdatering idag med tanke på att jag snart måste hoppa in i duschen (nej, jag har inte alls suttit i träningskläder sen kl 21.15). Men det ska bli skönt att bara krypa ner i sin sän goch sova med gott samvete (eftersom jag har varit duktig nog och gjort fysiken, men nu kom jag på att jag har medicin-läxan kvar, fan). Jaja det löser sig!

I helgen var vi och klättrade vilket var väldigt roligt och jobbigt, speciellt i armarna. Väntar på att sofie ska skicka bilder från den dagen, har i och för sig några som Ronja och jag har tagit själva så lägger upp en nu i slutet av inlägget. Annars så gjorde jag inte så mycket. Det blev mest slapp framför tv:n och lite plugg samt träning på kvällen.

Uhm, det finns inte så mycket att uppdatera om. Maybe tomorrow, we'll see!

Tjolahopp och sov gott!



låt bilden tala för sig själv.



Across an open field


Det blir ett sen inlägg idag. Varför vet jag inte för jag har ju trotts allt haft hela eftermiddagen på mig att skriva. Fast i och för sig kom jag inte hem förrän 16.10 efter att ha halvsovit med ina halva förmiddagen och sedan fixat lite inför Mikaelas present, en rejält försenad present men på lördag får hon den äntligen. Haha. Sedan är jag faktiskt också färdig med kemin, applåder till mig. Brukar aldrig lämna in den dagen innan, men eftersom man är upptagen imorgon också så fick det bli såhär och jag måste säga att det känns skönt.

Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på Boston. Yeah, Ronja jag gillar fortfarande den lugna varianten mest, så mycket skönare att lyssna på. Haha, ska nog lägga in den här på bloggen, så den kommer i slutet av inlägget.
Sedan har jag även fixat en ny header. Kanske inte den roligaste men ärligt vet jag inte hur jag ska göra för att få det som jag vill så därför blir den en rätt så simpel. Men men.

Hm det var något mer jag skulle skriva... Något som var värt att ta upp. Men jag tappade det. Kanske kommer på det till imorgon? Vi får väl se.

Tjingling och sov gott :)


Haha, mikas kort som hon fick av oss för att veta vart hon ska befinna sig på lördag




~Boston~


Here's the day you hoped would never come


Mhm, det var väl ett tag sedan måste jag erkänna. Eller rättaresagt så var det 12 dagar sedan. Men det känns som längre. Dagarna går fort men ändå inte. Fast egentligen vill jag att det ska gå fort för jag vill att det ska vara den 25 oktober nu. Varför? Jo för att högskoleprovet är över då. USCH VARFÖR ANMÄLDE JAG MIG?!? jag testade på nätet och grattis, jag fick 0.2 av 2.0. Ojojoj hur fan ska det gå när det väl gäller?

Hm inte nog med att högskoleprovet är snart, alla andra prov drar också igång redan nästa vecka då det är kemiprov och det kommer jag INTE vara så duktig på eller egentligen beror det väl på hur mycket jag pluggar inför det. Men får väl börja med det snart så att man slipper allt dagen innan.

Vad bör jag mer uppdatera er om. Finns inte så mycket som händer i mitt liv just för tillfället bara mer att min mage gillar att leva sitt egna liv och bryr sig inte om att det gör ont. Önskar att jag kunde hitta min vetekudde :(
Men men, jag får tycka synd om mig själv i sängen istället, under mitt duntäcke med tv:n igång och titta på One Tree  Hill och Privileged.

Bye folks!

Morgonrapport


Ja, fråga mig nu inte varför jag skriver nu på morgonen för jag har inget vettigt att komma med precis. Haha som alltid. Mina inlägg är rätt onödiga men jaja.

Jag gillar inte denna dagen. Det är den längsta och man börjar med den tråkigaste lektionen, pga läraren. Medicins grundkurs kunde ha varit roligare om vi hade haft en annan lärare. Men man får väl göra bättre åt saken själv. Annars har jag lunch 13.10!!!!!! På tok för sent för min del. Hoppas man itne svälter ihjäl innan.

Uhm, vad var det mer jag skulle säga... Juste, jag gör framsteg med linserna. Imorse tog det endast 5 min att sätta in på båda ögonen och nu hoppas jag att det verkligen håller i sig! (haha intresseklubben antecknar!)

Yeye, nu måste jag dra till bussen snart. Kommer hem sent eftersom jag ska till biblioteket efter skolan och sedan ska jag träna. Höhö att se mig träna är som att titta på det här klippet. Lika roligt och underhållande!
Tjingeling!




Jag skrattar lika mycket fortfarande!



RSS 2.0