Sweep me away


Träningsverk på högsta nivå. Det är vad jag har fått stå ut med nu denna helg. Fast jag måste väl säga att det är rätt skönt att ha träningsverk då man vet att man har tränat och att man kan tänka att man kan ta den där lilla extra chokladbiten bara just för att man har tränat ^^

Igår hjälpte jag sofie med hennes barngympa, var rätt många ledare som var där men kul ändå att man kunde stå till tjänst. Jag höll så många barn i handen och nej, inget barn dog :D ehehe (inte för att jag trodde att det skulle ske men man vet ju aldrig).

Idag har jag inte haft en så värst händelserik dag. Jag började dagen starkt med att plugga men sedan blev det bara mindre och mindra koncentrerat. Så brukar det väl vara? Fick iallafall lite gjort. Ska försöka få mer gjort nu i veckan angående Anatomin och fysologin samtidigt plugga till omtenten brevid. KUL. Attsingen är det tenta om 2 veckor och det är just det jag inte orkar med. Men då kanske jag tar mig i kragen och börjar plugga?

Jaja, imorgon tror jag att jag ska träna igen iallafall. Tror att jag ska satsa på ZumbaAerobic och se vad det är för något. Zumba ser ju kul ut på tv så jaa, det är väl värt ett försök ^^

Nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och kolla på Saw 6, ensam i mörket. HURRAY.
bye folks.

Birdplane


Tjaa, tentan gick ju åt helvete och jag har tappat mitt humör någonstans. Hjälp mig att hitta det igen?!

Men annars så har väl dagen varit ok. Jag tränade (applåder till mig) OCH jag pluggade lite (jaa, på en fredag!?). Känns rätt okej, men jag vet ju att jag måste plugga hela dagen imorgon när jag kommer hem. Iallafall, träningen kändes bra och jag kommer förhoppningsvis att fortsätt med det (speciellt eftersom årskortet kostade 1400kr) men som sagt, det var skönt att träna. (antar att min träningsvärk kommer vara morgondagens plåga)

Så, som sagt.. morgondagen består utav plugg på nervsystemet och cellen SAMT att jag måste läsa på det gamla igen så att jag slipper faila på omtentan! BUUUH (jag hör ditt buuuh ronja varje gång jag tänker på det ^^) Fast innan jag drar igång plugget så ska jag hjälpa sofie på hennes barnträning. Ska bli spännande och se hur det går (eheh, kan inte handskas med barn) men förhoppningsvis så är det lätta övningar.

Nu ska jag inte skriva mer utan tar adjö.
Bye Folks.


Tänkte bjuda på en video som jag tycker är rätt rolig och sann ^^



eeuw


Rubriken talar.

Katten kom in och hoppar upp i min säng. Hur mysigt som helst. MEN (det finns alltid ett men...) hon lyckas släppa av en fylld fästing i min säng. INTE OKEJ! jaja, jag låter henne ligga kvar ändå. Får undersöka min säng extra mycket bara innan jag går och lägger mig.

Bion igår var hur mys som helst. Vi bör ses oftare tycker jag!
Och nu orkar jag itne skriva mer. Borde spara min skrivenergi till mina sammanfattningar av cellen och nervsystemet! EHEHE

Bye folks!

Endokrina systemet.. YEY


För en gångs skull hängde jag med på föreläsningen!

Det var allt vad jag hade att säga ikväll, intressant dag ? nej.
Bye folks

Hot tomato


GAAH så jäkla varmt på rummet att jag håller på att tuppa av!

Iallafall, idag har det inte varit så mycket händelser. Först tillbringade jag min dag på practicum med ven/kapillärprovstagningar.. Spännande men inte jätteverkligt med venprovstagingen. Nu har man iallafall tränat lite smått på det och vet ungefär hur man ska ta prover. (inte för att jag hade en dold talang i detta precis). Sedan kapillärprovtagningen fick vi göra på varandra. Sticka i fingrarna, trycka ut lite bloddroppar och kolla blodsockret. Mitt låg på ett stabilt värde på hela 5.7 och har jag inte helt fel för mig så är det rätt bra! :D

Uhm, sen bar det av till optikern. Det löste sig med linserna, jag hade valt ut bågar och så, snacka om beslutsångest i det valet. MEN sen ringer de jävlarna och säger att mina gammla bågar är hittade igen, dampdamp. (visst jag ville ha dem men ändå, omständigt. Det ska INTE ta 25 dagar för att få nya glasögon -.-) Sen satt jag och några till och "pluggade". EHEHE. efter det var det dags för vaccinering. WOHO, det smärtade i armen :(

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från balen som jag sa att jag skulle göra.
Bye Folks.











Okey, nu har jag ingen rubrik igen...


Nej, jag är verkligen värdelös på att komma på rubriker.

Men iallafall, gårdagen var så jäääkla rolig. Mycket bättre än studentbalen. Maten var suverän, hade bra sällskap vid bordet (iosf, de flesta som satt vid mitt bord var läkarstudenter och så kom vi sjuksköteskor). Men det var trevligt. Vi skrattade, sjöng och skadade rumpa hur mycket som helst. :D Dock började mina fötter värka runt halv tolv tiden, men sånt får man väl ta. Min kväll tog väl slut runt 10 över två, får väl höra med dem andra fall det var något jag missade efter att jag hade gott. Jag kan iallafall säga att det var skönt att krypa ner i sängen efter en sådan kväll :)

Aja, bilder lär dyka upp idag eller imorgon. Beror på hur mycket jag orkar anstränga mig.
Bye Folks.

Vad är en bal på AF?


Hade precis en levande påse inne på rummet. Haha fattar inte vad det är med min katt och plastpåsar. Men väldigt praktiskt att bära runt henne med.

För övrigt har jag bara chilldillat. Åkte in till optikern och hittade nya bågar, har 3 st hemma nu som jag ska testa och sen på måndag ska jag ha bestämt mig. Sen åkte jag ut till nova och köpte en klänning och ett par skor. Jag är superduper nöjd med båda delar och jag tänkte faktiskt väldigt mycket på om jag ville ha det och behövde det och ja, slutsatsen var att jag gjorde det med dessa två saker (hade kunnat komma hem med mycketmycket mer ^^).

Nu sitter jag här och är fullproppad med godis. Jag gillare. Snart är det väl dags att spela lite age of empires igen. Eheh har saknat att spela det spelet.

Imorgon är det bal. Ska försöka ta med min kamera så att jag kan ta bilder på balen. Det kommer att bli spännande och se hur alla kommer att se ut. :D

Jaja nu ska jag lämna detta inlägg.
Bye Folks

I wonder


Idag har jag säkert nyst 30 ggr. INTE KUL! Känner verkligen att min kropp bara smärtar. Men jag överlever nog ändå.

I skolan hade vi bara en övning på practikum. Vilket omfattade kateterträning! Vi fick "dockor" på könsorgan och så skulle vi träna på att sätta in en kateter. EHEH, jag utförde det på en manlig minsann. Dock lyckades jag inte hålla mina handska sterila under hela övningen men övning ger färdighet?

Sen gick jag bara en liten runda med Ina,rasmus och therese. Sen vare dags att åka hem. Juste under övningen ringde min telefon. Missade samtalet eftersom jag alltid har mobilen på ljudlöst under lektionstid, så min telefonsvarare fick ta det. Det visade sig att min optikerbutik (vet ju inte vem det är som skötte detta) har slarvat bort mina glasögonbågar. DE FINA BÅGARNA!!! Mina favoriter, de var liksom sånna bågar jag inte ville ersätta -.- MEN jag ska ta med mamma dit så får hon stå på sig åt mig :D (alltid bra med mamma). De sa ju att de kunde ersätta dem med deras bågar och då hoppas jag fan på att jag får välja vilka som. Sen ringde de ju tillbaka nu i eftermiddags. Men eheh missade samtalet då igen eftersom jag nannade i soffan ^^

Nu blev detta ett långt irriterande inlägg. Hoppas du gillar mina uppdateringar nuförtiden cheesekorv (i min blogg får jag kalla dig vad jag vill och du måste gilla det :D) SÅ nu tänkte jag sätt mig (eller jag sitter ju iofs redan) och spela lite datorspel (vet att jag borde plugga) och sen får vi se vad som händer resten av kvällen :)

Bye Folks!


En fin kateter ;D



Let it snow..


oh det snöar och jag gillar det ♥

nu känns det helt ok att vara förkyld, sålänge det snöar ute och jag sitter här inne i värmen kan det vara rätt så mysigt!

Förövrigt har det varit en mysig kväll. Träffade klasskompisar som kom hit, vi käkade, snacka och skratta VÄLDIGT mycket, tittade på film och snackade lite till. Mycket uppskattat :) Har ett förslag till dem att vi kan ha en spelkväll någon gång, så vi får väl se vad dem säger till det förslaget.

Nu ska jag försöka plugga lite smått ( skriva typ 3 meningar som sammanfattar LITE om cellen) och så får jag ta tag i resten imorgon. (eller, hm går nog och lägger mig snart och skiter i pluggandet ) EHEHE

Natt folks

You know the feeling...


JAG VILL BARA BLI AV MED MIN FÖRBASKADE FÖRKYLNING!

det är jobbigt att sitta och snörvla på en föreläsning med 80 andra pers (okej, har inte koll på hur måna som är där men vi är ju drygt 100 st i klassen)
det är jobbigt att ha lock i öronen hela tiden
det är jobbigt att känna den stickande känslan när man tagit näsdroppar
det är jobbigt att röra sig och blir varm och anfådd det minsta man gör
men det som inte är lika jobbigt är min röst, jag gillaren när jag är sjuk. Vet inte varför det är så speciell då men ja, det blir något speciellt.

Adjöken folks!

Ready?! Action!


ooh, idag har varit en allmänt jobbig dag

Negativt:
Regn
träninsverk från ridningen igår (red 10 min (y))
sjuk
läckande sko
Trött på föreläsningar om nervsystemet som jag slutat att förstå vad det handlar om

Positivt:
Träffat folk
Ätit pepparkakor <3
sett på film
slappat
sovit<3

Fast om man kollar på listorna så väger väl det negativa upp det positiva vilket innebär att det har varit en neutral dag?

Men bara för att jag är sjuk ska jag bjuda på en höstbild!


 


Time to say hello


Tja det är väl dags igen antar jag.

Ska vi satsa på hur länge jag håller ut denna gången? Iallafall nu har jag en ny header som är lite mer höstig. Får dock inte iordning på den, men det löser sig väl någon gång!

Ja, det blev ju ett långt och fint inlägg. Ska nog ta och borsta mina finfina tänder och sedan krypa ner i sängen.

Godnatt folks!

RSS 2.0