Money makes the worlds goes 'round


Svar på kommentar:

Jap, det är den personen vi diskuterade om ^^

Hm har jag något annat som är värt att nämna? JA, juste jag hade en talanalys idag på svenskan. Mellan 12.30-16.00. Det var jobbigt och extremt tråkigt. Men nu är den över iallafall och ännu en sak man kan stryka från sin lista.

Jag har även varit duktig och är redan redo till att hoppa i säng men det blir inte förren vid tio tiden.
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer eftersom house har börjat. :D

Tjingeling!

Någon dag kanske jag kör över dig här utanför


Jag stör mig så jävla mycket på en person så att det inte är sant. Har lust att bara döda den här personen. SÄGER dock inte vem det är och han/hon vet nog inte om det, men vi gillar varandra inte och det märker man.

Jag har damp och stör mig. Men är glad att jag ska träffa Ronja på fredag och det längtar jag till. Då blire västra hamnen och glass. Mumsi. Vilket betyder att jag inte får äta onyttigt fram till fredag så att man kan se relativt lite halvtjock ut istället för att likna en ballong.

Ja, jag vet att jag är bestatt av min vikt och kropp vilket inte alls är bra. Jag borde stå framför spegeln och säga at tjag är vacker och snygg och allt det där så att jag kan öka mitt självförtoende men det är inte lätt det.

NU lämnar vi det ämnet. Tog ju drogtestet innan. Allt var negativt vilket är bra, men det låter inte så bra när man säger att det var negativt  då tar man ju det som om det skulle vara dåligt eller något. HAHA världen är allt konstig eller så är det bara jag.

Jaja tjingeling och sov gott.

And say hello


Hm, jag borde inte sitta här jag borde plugga istället, men som ni vet så är min studieteknik inte den bästa. HAHA

Men iallafall jag tänkte bara meddela att jag är liiiiite nervös inför drogtestet, jag kommer minsann inte ihåg om jag har ätit valmofrö eller inte. Tänk så ger det utslag för att jag har tagit opium eller något. ILLA ILLA. aja får snacka med mamma om saken.

Annars är det biologiprov senare. EFTER vi har slutat. Är det rättvist? vi slutar 14.30 provet börjar 14.30. INTE RÄTT DETTA. Jag vill inte sitta till kl 16.00 med ett prov som jag kommer faila så jävla mycket på. Men jaja.

Nä, nu ska jag ringa min mamma och hoppas på att hon svarar.

Tjingeling.

Kakan jag bakade igår ;D

Do you know your enemy?


Har precis ätit och nu sitter jag här md hicka, yeey (y)

Borde inte sitta här egentligen och skriva utan jag borde sitta med biologiboken uppslagen och läsa om nervsystemet och hur det fungerar med hjärnan och så vidare. Men det är inte lika kul och intressant som det är att sitta vid datorn och titta på tv, ellerhur ?

Imorgon ska jag även på drogtest, usch för urinprov. Kunde dem inte haft blodprov istället ? gillar lixom inte kissa i en kopp XD haha men ja, det är imorgon och jag ska väl inte oroa mig precis.

Sen när maten har smält i min mage ska jag fortsätta äta på min kladdkaka som jag bakade istället för att plugga. Världens bästa studieteknik jag vet, men vadå.. kakor är goda och man måste belöna sig själv med något :D fast egentligen borde jag inte göra det för jag börjar bli helt rund om magen igen. FANFANFAN. Jaja, får väl sluta äta när jag börjar jobba, för då har jag annat att tänka på och inte lika mycket tid till att äta.

Jag brukar ha kul när jag diskar...


Andra har det alltid bättre


"Andra lever starka och dugliga liv.
Andra lyckas med sina äktenskap.
Andra är alltid framgångsrika.
Andra har stark kontakt med verkligheten.
Andra kan alltid lösa sina problem.
Andra har det alltid bättre.

Ingen har såna problem som jag .
Ingen är så oduglig som jag.
Ingen trasslar till sitt liv som jag.
Ingen misslyckas så ofta som jag.
Ingen är så hjälplös som jag.

För mig är du en av de andra.
För dig är jag en av de andra.
Låt oss alltså se in i varandras ansikten!"

Den här texten stämmer så jävla mycket. Man tycker alltid andra har det bättre men så är inte fallet. Och hur har det blivit så? Är det för att lyckoidealet är högt och man inte klarar av att nå dit? Man tror alltid alla andra går runt och är lyckliga och därför fejkar man ett leende på läpparna, men de är precis som en själv. Nej jag borde muntra upp mig själv och tro mer på mig själv. Att jag är duglig för det är jag, och jag är precis lika lyckad som alla andra :) och det borde alla andra också göra som känner sig lite halvt misslyckad...

Psykologi är bra ibland, det får en att inse saker. ^^

Always on my mind


Ja, det var ju ett tag sedan jag uppdaterade (ungefär 1½ vecka,men det känns längre). Iaf skriver nog mest för att säga att jag lever. I och för sig vet Råkorv detta redan så varför ens meddela det.

Mycket har hänt, många roliga saker. Tråkiga också som ex PROV! men ja, snart lov och snart jobb.

Snart ska jag fortsätta med mitt projekt "STÄDA RUMMET" heter det, så vi får väl se hu rlångt jag hinner idag. HAHA mycket kläder på golvet :(

Men nu ska jag sitta och nysa för mig själv.
Tjingeling

Vuxen


Jaha, nu är det slut på de barnsliga dagarna. Trevlig. 18, usch tiden går för fort.

Jaja har inte fått min present än så vi får väl se vad det blir ;)

Tjingeling!

RSS 2.0